Avgjørelse om Riera i morgen?

Hjemmesiden til Espanyol tror at fredag kan bli en nøkkeldag i forhold til om Albert Riera går til Liverpool eller ikke.

Trekningen av gruppespillet i Champions League i kveld, og Liverpools involvering der, skal ha bidratt til at det har vært liten utvikling angående et mulig kjøp av Albert Riera de siste timene. Dette ifølge hjemmesiden til Espanyol. Den spanske klubben tror imidlertid at en avgjørelse kan finne sted i morgen, fredag.

Signalene tyder på at partene er nære å bli enige, men fortsatt er det noen løse tråder som skal på plass før Liverpool kan sikre seg den 26-årige venstrevingen. Espanyol insisterer på at man ønsker å hente en erstatter for Riera.

Unge Diego Buonanotte skal være i søkelyset som erstatter for Riera. Buonanotte har nylig vunnet gull i OL sammen med Javier Mascherano, men skal også være eid av en tredje part som gjør en overgang fra River Plate mer komplisert for argentineren. I tillegg kan Pablo Zabaleta også være på vei ut av Espanyol, muligens til Manchester City, noe som skaper ytterligere skepsis i Espanyol. To viktige spillere som Riera og Zabaleta vil ikke bli lette å erstatte på så kort varsel.

Den spanske ligaen starter for øvrig førstkommende lørdag, på et tidspunkt hvor Albert Riera kan være klar for Liverpool.