Babel er frustrert

Ryan Babel ønsker flere sjanser fra start i kampene. Han er heller ikke fornøyd med å spille på kanten. Det er spissplassen han foretrekker. Gerrard tatt ut til privatlandskamp mot Tyskland.

Ryan Babel gikk glipp av de første ukene av sesongen grunnet deltagelse i de olympiske leker, og han var også senere ute med skade. Nederlanderen har kun startet én ligakamp og fire kamper totalt denne sesongen. Han er svært skuffet over ikke å ha fått flere sjanser fra start på førstelaget.
- Jeg er fornøyd med prestasjonsnivået mitt, men situasjonen er klar. Jeg kommer ikke til å være blant de elleve som starter regelmessig, uttrykker Babel overfor The Guardian.

- Det er vanskelig. Jeg blir frustrert. Jeg kan si til meg selv at jeg fortsatt bare er 21 år og i starten av min karriere.

- Men det gjør det vanskelig for meg. Ettersom tiden går vil de fortsette med å fortelle meg at jeg er ung og at min sjanse kommer. Ok, men jeg er ikke en spiller som ønsker å vente. Jeg vil bli involvert nå istedenfor om tre eller fire år.

Ryan Babel vil også helst spille spiss, ikke på kanten som Benítez pleier å benytte ham.
- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å spille spiss.

- Selvfølgelig vil det ikke hjelpe meg å forbedre meg hvis jeg ikke kan spille eller trene i en annen posisjon et par ganger. Men hele tiden?

- Jeg pleide å spille spiss i Nederland. Jeg vokste opp med å spille spiss. Det er i den posisjonen jeg ønsker å spille.

- Men jeg jobber med saken. Jeg ser på meg selv før jeg skylder på andre. Jeg kommer til å gjøre noe med det. Det er ikke noe jeg er redd for.


Gerrard tatt ut til privatlandskamp
Steven Gerrard er i Fabio Capellos 23-mannstropp til Englands privatlandskamp mot Tyskland i Berlin førstkommende onsdag. Englands tropp: Scott Carson, Joe Hart, David James, Wayne Bridge, Curtis Davies, Glen Johnson, John Terry, Joleon Lescott, Michael Mancienne, Micah Richards, Matthew Upson, Gareth Barry, Michael Carrick, Stewart Downing, Frank Lampard, Steven Gerrard, Shaun Wright-Phillips, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe, Theo Walcott.