Babel får ikke returnere til Ajax

Ryan Babel skal ha fått nei fra Liverpool på en forespørsel om å bli lånt tilbake til Ajax. Det hevder spillerens agent til den nederlandske avisen De Telegraaf.

Den nederlandske landslagsspilleren ble hentet til Liverpool fra Ajax for £11.5M i 2007. Han har imidlertid slitt med å spille seg inn på Rafael Benitez sitt lag. Denne sesongen har angriperen kun fem kamper fra start, samt 12 innhopp fra benken.

Babels agent, Winnie Haatrecht, hevder nå at 21-åringen er bekymret for sin fotballfremtid grunnet manglende matching, og at han derfor nylig ba om å bli lånt tilbake til Ajax under transfervinduet i januar. Men dette ville ikke Liverpool høre snakk om.

- Ryan føler at han sitter for mye på benken, og ønsket mer spilletid. Han ba meg spørre Ajax om de var interessert i låne ham. Dette var Ajax svært positive til, så jeg ba Liverpool om å samarbeide. Anfield-klubben ønsket imidlertid ikke å gi slipp på ham, siteres Haatrecht.

- Rafael Benitez føler at Ryan er for viktig. Forhåpentligvis vil dette gi seg utslag i flere minutter på banen. Jeg ønsker å være helt klar på at Ryan er veldig lykkelig i Liverpool, men for å utvikle seg som spiller trenger han mer spilletid, legger agenten til.