Babel har akseptert Rafas nei

Ryan Babel fikk tvert nei fra Rafael Benitez da han ba om å bli utlånt, til Ajax eller en annen klubb hvor han fikk spille regelmessig. Hollenderen sier han har akseptert avgjørelsen.

Ryan Babel innrømmer i et intervju med Liverpool Daily Post i dag at han spurte manager Rafael Benitez om det var mulig å få gå på utlån til en annen klubb. Nederlenderen fikk avslag, men samtidig ingen forsikringer om at han ville få mer spilletid.

Babel scoret Liverpools utligningsmål mot PSV Eindhoven i går kveld, med en flott heading like før pause.

- Det stemmer at jeg har snakket med manageren om min fremtid, og om jeg kanskje kunne bli lånt ut til en eller annen klubb hvor jeg kunne spille hver uke. Ajax var bare et eksempel. En mulighet. Ikke noe jeg prøvde å iscenesette, forklarer hovedpersonen selv til Daily Post.

Ajax var som kjent ivrige på ideen, men ble fortalt at det ikke var en sjanse i havet for et slikt utlån så lenge Liverpool kjemper om ligatittelen.

- Rafa sa nei. Han lovet meg ingenting når det gjelder resten av sesongen. Jeg har ikke fått noen lovnader, og jeg må bare akseptere det, siteres Babel.