Babel også ut med skade

Det ble ingen hyggelig kveld for Liverpool og Rafael Benitez, selv om røde spillere var med på flere seiere.

Etter at meldingene var kommet om at Fernando Torres måtte tidlig ut med skade, skal også Ryan Babel ha forlatt banen med skade etter 55 minutter for Nederland. De første antydningene sier at det ikke skal være så alvorlig, men det må likevel settes spørsmålstegn ved om han kan bli klar til søndagens kamp mot Chelsea.

Nederland vant for øvrig imponerende 3-0 borte mot Kroatia.

England vant 2-1 mot Sveits på Wembley, etter scoringer av Jenas og Wright-Phillips. I den første kampen under ledelse av Fabio Capello var Steven Gerrard kaptein i samfulle 90 minutter. Gerrard var nest sistemann på 2-1 scoringen, hvor innbytter Peter Crouch først vant en hodeduell og Rooney spilte fram Stevie G på venstrekanten som kaldt fant Wright-Phillips inne i feltet. Steven ble bedre utover i 2.omgang etter å ha vært nokså anonym før pause, mens Crouch hadde et bra innhopp etter 57 minutter.

I Spania v Frankrike måtte altså Fernando Torres ut etter 21 minutter, mens Xabi Alonso spilte halve 2.omgang i 1-0 seieren til spanjolene.

Norge gikk på et heller pinlig 0-3 nederlag på potetåkeren i Wrexham, og hvor John Arne Riise spilte 90 minutter på det tunge underlaget. På øya ved siden av vant Brasil 1-0 mot Irland i Dublin, og hvor Lucas fikk sju minutter som innbytter for brassene.