Både West Ham og LFC ønsker å slå tilbake

Foran onsdagens kamp på Anfield skal West Ham reise seg etter stortap hjemme mot Chelsea, mens Liverpool ønsker å hevne tapet i London for en drøy måned siden.

Det var spilt nesten fire minutter på overtid da Jamie Carraghar forårsaket straffespark på Boleyn Ground, etter å ha felt Fredrik Ljungberg, og Mark Noble kunne gi hjemmelaget en 1-0 seier. Fem uker senere skal nå Liverpool prøve å snu de tallene på hodet å ta tre poeng i en kamp som har vært utsatt helt siden i midten av august.

I West Ham vil man imidlertid også føle at man har behov for å slå tilbake, etter å ha gått på et 0-4 tap på eget gress mot Chelsea på lørdag. Det mener også svenske Fredrik Ljungberg, som av leserne på West Hams hjemmeside ble kåret til lagets beste spiller i februar.

- Det blir nok en tøff kamp i Liverpool, slår Ljungberg fast. 

- Jeg er veldig skuffet etter tapet på lørdag. Vi var på vei oppover og dette var en real kalddusj. Forhåpentligvis kan vi slå tilbake på onsdag og spille god fotball. Det er hva vi ønsker.

- Liverpool gjorde det meget bra mot Inter Milan. Kanskje slet de litt før det, men de var sterke i den kampen så vi får vente å se hva som skjer.

Manager Alan Curbishley må nå løfte sine gutter foran nok en kamp mot en motstander som tilhører de "fire store".

- Vi kan ikke hente mye fra siste kamp og det er ikke hyggelig å sitte og se på, og det gjelder ikke minst for fansen.

- Det hadde store forhåpninger. Vi hadde et godt resultat forrige uke og trengte desperat til en seier til slik at vi kunne klatre på tabellen, men igjen har vi mislykkes i å få til to gode kamper på rad.

- Tidligere mot topplagene har vi kanskje gjort en redning eller en blokkering som vi ikke gjorde nå. De vil skape sjanser mot deg og det er vanskelig å komme tilbake når du kommer tidlig under.