Balague: - Bud lagt inn på Riera

Guilleum Balague hevder at både Liverpool og Everton nå har lagt inn offisielle bud på Albert Riera. Spilleren selv skal foretrekke de røde.

Den spanske sportsjournalisten Guilleum Balague påstår på sin egen nettside at både Liverpool og Everton nå har lagt inn formelle bud på Espanyols Albert Riera. Everton skal ha budt 11 millioner euro, mens Liverpools første bud lød på 5 millioner euro pluss Andriy Voronin.

Balague hevder at Riera selv vil foretrekke å spille for Liverpool, men Espanyol skal ha avslått Liverpools første bud. De røde skal imidlertid ha lagt inn et nytt bud i går kveld, men heller ikke det skal ha blitt regnet som høyt nok av Barcelona-klubben.

Balague tror at Liverpool må høyne sitt siste bud med enda to millioner euro, og han forventer at Anfield-klubben kommer med et tredje og høyere bud i løpet av noen få timer.

Espanyol skal være glade for at Everton nå har kastet seg inn i kampen om Riera, da de tror det vil være med på å presse prisen opp. Balague tror at spanjolene vil gi slipp på Riera for rundt 11 millioner euro.

- Ettersom Everton allerede har lagt inn et bud på denne summen, er jeg forholdsvis sikker på at Riera vil ende opp i Premier League før transfervinduet stenger, skriver Balague.