Barcelona og engelske favoritter

Du får fortsatt lavest odd ved å tippe på Barcelona som vinner av Champions League, etterfulgt av fire engelske lag. Curbishley erkjente at hans lag var sjanseløse på Anfield i går.

Engelsk dominans
Spanske storklubber som Real Madrid og Sevilla røk overraskende ut av Champions League i 1/8 finalene. Arsenal sendte Milan ut og Liverpool er favoritter foran returen mot Inter. Det betyr en stor engelsk dominans i kvartfinalene, som altså vil bestå av fire lag fra Premier League hvis de helrøde går videre neste uke.

Barcelona, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Roma, Schalke og Fenerbache er klare før man avslutter med Inter v Liverpool førstkommende tirsdag. Barcelona er fortsatt favoritter, men viser ikke storform om dagen og fikk Lionel Messi skadet mot Celtic.

Engelske bookmakere gir tilbake dette på spill for vinneren i Champions League: Barcelona 3,5 ganger innsatsen. Manchester United 3,75, Arsenal 4,5, Chelsea 5, Liverpool 7 og Roma 9.


- Liverpool var for gode
West Ham gikk på sitt andre 0-4 tap på to dager i Premier League, og manager Alan Curbishley erkjente etter kampen på Anfield at Fernando Torres og hans lagkamerater ganske enkelt hadde vært for gode for hans mannskap.

- Vi har spilt mot to topplag i de to siste kampene og ikke greid å sette vårt preg på noen av dem, fastslår Curbishley.

- Liverpool fortjente seieren. De var for sterke, for skarpe, for gode og vi må bare komme oss videre.

- Vi visste at det ville bli tøft, og hvis du slipper inn et tidlig mål vil det alltid være veldig vanskelig.