Bare seier er godt nok

Fernando Torres har til hensikt å avslutte et EM med stil, og som mester ved å slå Tyskland i finalen. Attraktiv Yossi Benayoun vil ha bekreftelse om fremtiden. Tsjekkia vurderer Houllier.

- Ingen husker tapende finalist
Med et Spania i EM-finalen ville man ventet at Fernando Torres skulle være blant de store navnene i Euro 2008 i Østerrike og Sveits, men selv om superstjernen til Liverpool har startet alle de viktige kampene og bidratt til suksess i mesterskapet har hans personlige innsats vært under hva mange nok hadde forventet.

Han har virket noe sliten, og den spanske stilen med mye ballinnehav synes heller ikke å passe Fernando spesielt godt da han ofte har blitt pakket godt inn istedenfor å kunne utfordre gjennom hurtige kontringer. Nå har Liverpools og Spanias nr.9 også glimtet til med mye bra samarbeid med David Villa i den første kampen mot Russland og også scoring mot Sverige, men i forhold til de skyhøye forventningene har ikke Torres glitret like mye som andre.

Toppscorer David Villa mister finalen, og kanskje vil en inntreden av en playmaker som Cesc Fabregas være et lykketreff for Fernando før finalen. Fabregas er mer lik Steven Gerrard i spillestilen enn Villa. Torres er uansett innstilt på at dersom han er med fra start på søndag kveld, så ønsker han å avslutte turneringen med seier.

- Det er fint å være i finalen, men ingen husker tapende finalist, sier Fernando Torres to dager før han endelig kan ta en kort sommerferie.

- Vi ønsker å bli mestere slik at alle kan snakke om oss i minst de neste fire år, før det igjen er EM.

- Det er stor suksess for Spania å være i finale, men vi slår oss ikke til ro med det og ønsker å vinne.

- Tyskland vet hvordan man skal vinne mesterskap, sier Fernando om motstanderen. ? De vet hvordan de skal spille slike kamper. De er favoritter, og vi må være på vakt.


Usikker Benayoun
Ifølge ryktebørsen skal klubber som Portsmouth, Tottenham og Ajax de siste dagene ha vist interesse for å kjøpe Yossi Benayoun.

Til tross for at man på Anfield tilsynelatende ikke har kommet med noen oppmuntring til midtbanespilleren kan være til salgs, skal midtbanespilleren ha begynt å bli usikker.

- Jeg må vite hva som skjer, siden jeg trodde jeg kom til å bli i Liverpool neste sesong, blir spilleren sitert i Daily Mail.


Houllier aktuell for ny jobb
Den tidligere manageren på Anfield, Gérard Houllier, er en av de kandidatene som Tsjekkia vurderer når de skal erstatte avgåtte Karel Bruckner.

- Han er et stort navn og hans suksess snakker for seg selv, mener den tsjekkiske team manager Vlastimil Kostala.

- Dette må ses på i det store bildet, hvorvidt vi ønsker å investere på denne måten. En hel generasjon med spillere som Henry og Trezeguet vokste opp under ham.