Barmby får gjensyn med The Kop

Tidligere Liverpool-spiller Nicky Barmby ser frem til gjensyn med Anfield på lørdag. Barmby holder nemlig fortsatt koken for laget fra hjembyen Hull, og spilte mot Middlesbrough forrige helg.

Nick Barmby var på Anfield i to år etter sin kontroversielle £6M-overgang fra Everton sommeren 2000. I 2001 var han med på å vinne The Treble med Liverpool. 34-åringen dro videre til Leeds i 2002, før han sluttet seg til Hull i League One i 2004.

Hulls klatring i divisjonssystemet har nå altså gitt Barmby en sjanse til å få spille foran The Kop igjen. Etter å ha blitt friskmeldt fra en skade har han nå nemlig vært involvert i de to siste Hull-kampene, og fikk spille mot en av sine tidligere klubber, Middlesbrough, sist helg.

- Jeg elsket tiden i Liverpool. Det er en fantastisk klubb, uttaler 34-åringen til Press Association.

- Jeg var så heldig å få være med på å vinne ting der, og klubben er en av de beste i verden. Nå er jeg glad for at Hull-fansen får reise til steder som Anfield, legger han til.

- Atmosfæren på Anfield er fantastisk. Å få oppleve at Hull møter Liverpool i en ligakamp er utrolig. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik lenge.