Barnes støtter Share Liverpool

John Barnes er den siste legenden som støtter fangruppen som har som målsetning å kjøpe Liverpool. AFC Liverpool har fått sin manager.

Fra 211 land
Etter at lokale helter som Phil Thompson og John Aldridge har gitt sin tillit til Share Liverpool, har John Barnes også lånt sin støtte til gruppen hvor fansen kan kjøpe andeler i hva man drømmer om kan ende med et oppkjøp av Liverpool Football Club. Barnes bor fortsatt på Merseyside, og har en nær tilknytning til klubben.

- Jeg synes det er trist hva som har skjedd i styrerommet i det siste, og jeg mener det er på tide med en forandring, uttaler Barnes til Liverpool Echo.

- Liverpool Football Club er en del av lokalsamfunnet, og det er på tide at våre fantastiske supportere får sitt å si i hvordan klubben skal bli drevet.

- Derfor er jeg glad for å kunne støtte Share Liverpool FC.

- Hvis demokratiske eierskap fungerer i klubber som Barcelona og Bayern München, hvorfor kan det ikke fungere her?

Nesten 40000 skal nå ha registrert sin interesse på gruppens nettside, http://www.shareliverpoolfc.co.uk/.

- Vi har hatt kontakt med folk fra 211 forskjellige nasjoner på vår webside, noe som er tre flere enn hva FIFA har på sin webside, sier leder Rogan Taylor.

- Vi har blitt forbløffet over interessen.


Ny manager hos AFC Liverpool
Amatørlaget AFC Liverpool kunne i dag presentere sin nye manager, som heter Derek Goulding. Goulding er en tidligere midtstopper hos Southport og Bangor City, og 45-åringen er en utdannet trener hvis største bragd var å føre Burscough FC til seier over Gillingham i FA-Cupen 2005.

- Jeg er hentrykt over å bli den første manageren til AFC Liverpool, sier han til Liverpool Echo. - Jeg ser på dette som en klubb med et enormt potensial.

- Jeg har holdt med Liverpool i hele mitt liv og kan ikke vente med å få bygget dette laget opp.

- Jeg har hatt suksess som spiller og som manager, og ser fram til å kunne bringe det også til AFC Liverpool.

- Derek er en veldig erfaren trener og manager, sier talsmann Alun Parry hos AFC Liverpool.

- Han har vært manager i tre divisjoner over oss, og slått klubber fra den profesjonelle ligaen. På et amatørnivå, vil jeg si at dette er som om en klubb i League 2 skulle utnevnt folk som Martin O?Neill eller Harry Redknapp som manager.

Så langt skal omtrent 1000 personer ha gitt lovnader om å støtte klubben økonomisk. Klubben håper også ha ha juniorlag, et damelag, jentelag og også lag for handikappede.