Barnett fikk ettårskontrakt med Tranmere

Den doble juniormesteren Charlie Barnett har i dag skrevet under en ettårskontrakt med Tranmere. Samarbeidet mellom Liverpool og Rovers blir stadig tettere.

Tranmere Rovers melder på sine offisielle nettsider at midtbanespilleren Charlie Barnett har skrevet under en ettårskontrakt med dem.

Barnett vant juniorcupen med Liverpool både i 2006 og 2007. Sist sommer fikk han beskjed om at han ikke ville bli satset på av Anfield-klubben, og han var på prøvespill i Newcastle under preseason. Så spilte han sesongåpningen for Liverpool U18, før han forsvant fra klubben. Han havnet så i Blackburn og Ipswich på prøvespill, men slet med å få profesjonell kontrakt.

Denne sommeren startet han preseason med Tranmere, og har trent med Rovers siden starten av juli. 19-åringen har imponert både trenerstaben og supporterne på Prenton Park.

- Dette er en utmerket signering for klubben, og jeg er veldig opprømt over dette. Charlie har gjort det veldig bra for oss under preseason, uttaler Rovers-manager Ronnie Moore.

- Gutten har alle Liverpool-verdiene. Hans ballbehandling er utmerket, likeså hans overblikk og teknikk. Han vil gi laget litt artisteri, og jeg er sikker på at han vil nå langt innen fotballen, forhåpentligvis med Tranmere.

- Det er flott å se at samarbeidet mellom Tranmere og Liverpool blir stadig bedre. Treningskampen vi hadde mot Liverpool var en flott dag for fotballen på Merseyside, og nå har vi hentet to av deres unge spillere (Godwin Antwi er den andre, red anm). Liverpool-fans bosatt på Wirral har nå muligheten til å komme til Prenton Park for å se noen av Liverpools talentfulle ungdommer i aksjon for Tranmere.

Barnett selv har følgende å si om overgangen:

- Jeg er veldig glad for å ha underskrevet kontrakten. Nå ønsker jeg bare å komme i gang og spille kamper. Jeg har trivdes her så langt, og både lagkameratene og staben har hjulpet meg med å finne meg til rette.

Charlie Barnett har fått trøye nummer 19 i Tranmere. På lørdag får trolig både han og Godwin Antwi spilletid i treningskampen som Rovers skal spille mot Adam Hammills Blackpool.