Barry har gitt Villa beskjed

Barry har fortalt O'Neill at han fortsatt ønsker seg til Liverpool, skriver Birmingham-avisen Sunday Mercury. Spilleren meget skuffet over at overgangen strandet på betalingsstrukturen.

Gareth Barry skal i går ha fortalt Aston Villa-manager Martin O'Neill at han ønsker å forlate Villa Park til fordel for Liverpool, skriver Birmingham-avisen Sunday Mercury. Så usikkerheten rundt spillerens fremtid kan komme til å pågå til overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

O'Neill tviholder på at Barry ikke skal bli solgt ettersom Anfield-klubben ikke overholdt Villas tidsfrist for å fullføre overgangen til £18M.

Men Barry snakket med O'Neill i går. Spilleren informerte om at han er innstilt på en overgang til Liverpool for å spille Champions League. O'Neill håpet å diskutere en ny kontrakt, men 27-åringen, som har to år igjen av sin nåværende avtale verdt £47000 i uken, insisterte på at han ikke ønsker å skrive under på en ny avtale, selv om han får innlagt en klausul om mulighet til å forlate klubben.

Ifølge The Independent gikk Barry noe motvillig med på at Aston Villa satte en tidsfrist. Midtbanespilleren følte at han ikke hadde annet valg enn å godta den. Hans inntrykk er at en overgangssum ble avtalt tirsdag formiddag og at en ny betalingsstruktur ble satt som betingelse på tirsdag ettermiddag. Aston Villa virker ikke særlig interessert i å gjenoppta samtaler med Liverpool, men en utilfreds Barry vil trolig ikke være av særlig nytteverdi for O'Neill. Barry har tjent Aston villa i ti år, og han mener det ikke skal være nødvendig å bli ydmyket ved å be om en overgang.

Spilleren er oppgitt over at det er betalingsstrukturen som er årsaken til at en overgang ble lagt på is, og ikke overgangssummen i seg selv, skriver Andy Hunter i The Guardian. Liverpool ønsker å betale flere avdrag enn det Aston Villas formann Randy Lerner var interessert i.

Liverpool Daily Post skriver at Liverpool nå venter på utfallet av samtalene mellom Gareth Barry og Martin O'Neill. Benítez håper at en overgang kan fullføres i løpet av kort tid. Etter morgendagens treningskamp mot Rangers så gjenstår kun to oppvarmingskamper før sesongen åpner med Champions League-kvalifiseringen 12./13. august.

Liverpool kan snart vente seg et bud på Jermaine Pennant etter at David Bentley forsvant til Tottenham for £15M, skriver The Guardian.