Barry villig til å spille UEFA-cup

Gareth Barry har sagt seg villig til å spille Aston Villas kvalfiseringskamp til UEFA-cupen i morgen kveld. Gjør han det, vil han ikke kunne spille i Champions League for Liverpool denne høsten.

Aston Villa melder på sine offisielle nettsider at Gareth Barry skal være villig til å spille Villas kvalfiseringskamp til UEFA-cupen mot islandske Hafnarfjordur i morgen kveld. Gjør han det, vil midtbanespilleren være uaktuell for Champions League-spill for Liverpool denne høsten, og dermed vil en overgang til Anfield-klubben virke enda mindre sannsynlig.

Villa hevder at Barry er "klar, villig og i stand" til å spille mot islendingene. Manager Martin O'Neill innrømmer imidlertid at Barrys fremtid fortsatt er høyst uklar, men spilleren Rafael Benitez har jaktet i hele sommer er altså med Villas tropp til Island og trente i kveld med sine lagkamerater i Reykjavik.

- I går var jeg på et møte i managerforeningen i London og måtte reise veldig tidlig. Derfor fikk jeg ikke sjansen til å snakke med Gareth, noe som jeg ellers ville ha gjort. Men John Robertson og Steve Walford snakket med ham like etter treningen. Han var klar, villig og i stand til å spille, og det er flott, siteres O'Neill.

- I forrige uke tror jeg han var sikker på at overgangen til Liverpool ville bli en realitet. Nå vet vi ikke hva som skjer, så jeg tror ikke det er noen som triumferer. Gareth ønsker å spille, og det er eksepsjonelt gode nyheter.

- Vårt syn på saken er uendret. Gareth er en klassespiller, og de er vanskelige å finne. Vi foretrekker at han spiller for Aston Villa i stedet for mot oss, avslutter Villa-manageren.