Begge managerne hyller Gerrard

Både Rafael Benitez og Eric Gerets var imponert over Steven Gerrards bidrag til Liverpools seier over Marseille. Gerets skuffet over resultatet.

Begge lags managere hyllet matchvinner Steven Gerrard etter Marseille v Liverpool. Kapteinen startet sin første kamp etter lyskeoperasjonen og scorte to mål i løpet av seks minutter. Den første scoringen kom på et praktfullt distansekudd, mens seiersmålet ble gjort på et iskaldt straffespark som måtte tas to ganger.

- Gerrards første scoring var fantastisk. Klarer vi nå å vinne våre hjemmekamper bør vi gå videre fra gruppen, konkluderer Rafael Benitez til Liverpool Daily Post.

- Vi måtte jobbe meget hardt for seieren. Marseille er et bedre lag nå enn da vi vant 4-0 her i fjor. Det beviste de med måten de spilte på, og antall sjanser de skapte.

- Vi klarte å holde Gerrard og Torres på banen i omtrent en time etter deres skader, og etter det var det opp til resten av laget å forsvare ledelsen.

Marseille-trener Eric Gerets var også imponert over Gerrard.

- Han er en verdensklassespiller og beviste det. Bare kvalitetsspillere scorer slike mål. Vi hadde akkurat tatt ledelsen og burde ha fokusert på å beholde ledelsen. Men spillere av Gerrards kaliber er kapable til å score mål som det der, og det forandret kampen, slår belgieren fast.

- Jeg er veldig skuffet over resultatet. Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen. Jeg er sint på grunn av utfallet, ettersom vi ikke fikk betalt for vårt gode spill og de sjansene vi skapte.

- Det er virkelig irriterende, og vi har ikke råd til å tape hjemmekamper som dette om vi skal gå videre fra gruppen. Og nå møter vi Atletico Madrid borte i neste kamp. De har allerede vunnet sin første kamp, og klarer vi ikke å vinne i Madrid vil vi få det virkelig vanskelig med å gå videre.