Bekymret for hjemmeformen

Benítez varsler mer rotasjon i tiden fremover. Formen skal være på topp når CL starter opp igjen i februar. Reina ikke imponert over spillet, og mener det er galt å være avhengig av Gerrard.

Liverpool har ikke imponert på hjemmebane de siste kampene, og Rafael Benítez er ikke fornøyd med hva han har sett.
- Vi er bekymret for våre dårlige prestasjoner på hjemmebane. Vi kunne ha slått Fulham på lørdag selv om vi ikke spilte godt.

- Nå har vi sjansen til å se på hva som gikk galt. Vi har tid før neste runde til å finne ut hva som har gått galt.

- Vi har tiden på vår side. Vi kan bruke spillerstallen. Vi skal forsøke å ta seirer i Premier League og være i bedre form i Champions League når den starter opp igjen i februar.

I jul- og nyttårsprogrammet kommer kampene tett. Derfor vil vi trolig se at Rafael Benítez kommer til å gjøre flere endringer i startoppstillingene fremover.
- Nå er det en travel tid, julen og nyttår. Ikke alle vil være kampklare hele tiden, så vi må bruken resten av troppen.

- Det vil sørge for at vi blir klare i februar når Champions League starter igjen, i vår beste form.

Pepe Reina mener flere må ta scoringsansvar i Liverpool. Man kan ikke bare stole på at Steven Gerrard skal dukke opp å score vinnermålet.
- Gerrard er et eksempel for alle i garderoben, og det er viktig for ham å score, uttaler Reina.

- Han prøver alltid å gjøre ting riktig på trening og i kamper. På grunn av hans karakter kan man se hvor god han er.

- Vi har også noen andre gode spillere. Vi har en større stall. Uansett hvem som spiller for Liverpool gjør de det veldig bra. Når vi har Stevie, er er vi mye bedre.

- Når han er på banen, er sannsynligheten større for at vi vinner fordi han er en stor spiller, men vi er Liverpool. Hvis vi bare er avhengige av Stevie, er det noe galt.

Reina er heller ikke imponert av det Liverpool presterer for tiden, men så lenge man holder buret rent, er det god mulighet for seier.
- Vi vet at hvis vi ikke slipper inn mål hjemme, er det gode muligheter for å vinne kampen, og det er hva vi gjorde mot Marseille. Så vi er fornøyde, sier Reina.
  
- I øyeblikket vinner vi uten å spille briljant. Vi er i toppen av Premier League og videre i Champions League. Så la oss se om vi kan forbedre oss litt og fortsette å vinne.
  
- Vi vil ha enda større sjanser til å vinne når vi begynner å spille bedre, så det er svært positivt. Jeg ser frem til vi når vår beste form.