Benítez fornøyd med 5-0

Manager Rafael Benítez var fornøyd med at de røde slo Luton 5-0 i FA cup-omkampen mot Luton i kveld - i Jamie Carraghers 500. kamp for Liverpool.

Det tok 45 minutter før Liverpool fikk hull på byllen mot Luton i kveld - da Ryan Babel omsider fant veien til nettmaskene. De røde hadde nok av sjanser til å ta ledelsen før, og selv om Luton virkelig var svake, begynte man etterhvert å lure på om det var nok en slik dag, der ingenting ville seg. I andreomgang løsnet det - da Sami Hyypiä headet inn en corner, og Steven Gerrard, som var banens beste spiller, scoret hattrick.

- Vi ønsket å score tidlig og hadde massevis av sjanser, men de forsvarte seg veldig bra, sa Benítez etter kampen.

- Vi fikk det første målet, noe som gjorde det enklere i andreomgang. Det var en fin kveld, med Carraghers jubileum, Stevies hattrick, og fem mål. Spillerne gjorde en profesjonell jobb i kveld.

I morgen blir det klart om Havant and Waterlooville eller Swansea blir Liverpools motstander i fjerde runde. Swansea er store favoritter før det møtet, om å få æren av å møte Liverpool på Anfield. Uansett hvem det blir, så kommer Rafa Benítez til å prioritere kampen.

- FA cupen er viktig for oss, og vi vil forsøke og gå videre for å vinne den om vi kan.

SkySports var også naturlig nok interesserte i å spørre Rafa om fremtiden etter kampen, men spanjolen var ikke særlig snakkesalig.

- Jeg har ikke tenkt på det, og heller konsentrert meg om kampen.

Steven Gerrard var beskjeden etter å ha scoret hattrick, og håpte at dette førte til at morgendagens avisoverskrifter handler om fotball.

- Det viktigste var at vi vant - ikke hattricket mitt. Det var en viktig seier, så morgendagens overskrifter handler om fotball. Hver gang man har skrudd på TVen i det siste har det handlet om utenomsportslige ting. Det handler ikke om manageren, men om at laget har gått videre til fjerde runde, sa Gerrard til SkySports 2 etter kampen. 

- Vi må fortsette å vinne kamper så overskriftene handler om fotball.

Jamie Carragher ble også spurt om han som ung trodde han noen gang ville nå et slikt antall kamper.

- Nei, det hadde jeg aldri trodd. Jeg ser aldri så langt frem i tid, for du vet aldri hva som kan skje, sa scouseren, som var kaptein for dagen, til SkySports etter kampen.