Benítez har tillit til Darby

Rafael Benítez mener det ikke er snakk om å ta sjanser om han velger Stephen Darby som høyre back mot Bolton. Lucas' OL-medalje er funnet. Tre personer må møte i retten for innbruddet hos brasilianeren.

Alvaro Arbeloa er suspendert og Philipp Degen er skadet. Det betyr at Rafael Benítez må velge mellom Jamie Carragher eller Stephen Darby på høyrebacken mot Bolton. Manageren antyder at det ikke vil være å ta sjanser om han skulle velge reservelagskaptein Darby.

- Darby er en fantastisk ung spiller, en god gutt. Han har jobbet veldig, veldig hardt siden jeg ble kjent med ham, uttaler Benítez.

- Å bruke ham mot Bolton er ikke å gamble.

- Darby har trent godt denne uken. Vi har jobbet med noen ting som han trengte å forbedre, men jeg kunne ikke ha bedt om mer fra ham. Vi har et valg mellom å bruke Stephen eller å flytte Carragher ut på høyre back.

Vi har grunn til tro at Stephen Darby i det minste blir å finne på benken i morgen. Benítez pleier å ha dekning i alle posisjoner dersom det skulle oppstå skader. 

Lucas' OL-medalje funnet
Fem personer er arrestert for innbruddet hos Lucas Leiva. Det er tre kvinner, på 19, 42 og 81 år, og to menn, på 21 og 45 år, som er mistenkt for ugjerningen. Innbruddet skjedde mens brasilianeren spilte mot Atlético Madrid 5. november. Blant tingene som ble stjålet, var bronsemedaljen fra de olympiske leker. Den er nå kommet til rette.
- Politiet kan bekrefte at herr Leivas olympiske bronsemedalje fra årets Beijing-OL som ble tatt under innbruddet, er funnet, sier en talsmann for Merseyside Police.

Oppdatert: Tre av personene blir siktet i saken. Den 21-årige mannen blir tiltalt for tyveriet. Kvinnene på 19 og 42 må møte i retten for å ha hatt befatning med tyvegodset.