Benítez jakter kantspiller

Rafa ønsker å hente inn en kantspiller på venstresiden før overgangsvinduet stenger. Eierne har satt av penger til spillerkjøp.

Rafael Benítez innrømmer at de røde har problemer på venstresiden på midtbanen. Manageren er nå på jakt etter en spiller i den posisjonen, og bekrefter at eierne har satt av penger til spillerkjøp.
- Vi har noen problemer på venstre fordi vi har mistet John Arne Riise, Harry Kewell og Sebastian Leto, sier Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror vi trenger noen på venstre, men uansett så vil jeg prøve å forbedre og vise fremgang med de spillerne jeg har.

- Jeg har ingen problemer - ingen problemer - med eierne. Så jeg snakker ikke om noe slikt. Det er bare det at jeg vil forbedre stallen.

- Vi har noe tid, så vi kommer til å fortsette å arbeide. Vi har noen spillere i tankene. Jeg tror ikke det vil bli et problem å finne spillere. Spørsmålet er å finne de riktige spillerne for oss, den riktige venstre kantspilleren.

- Jeg var i kontakt med eierne. De fortalte meg at vi hadde noe penger. Jeg tenker nok til at vi får spilleren vi ønsker. Det er ikke et problem. Jeg føler vi kan vise fremgang.