Benítez vil finne tilbake til høstformen

Rafael Benítez sier i dag før møtet med Luton at de røde må finne tilbake til formen fra starten av sesongen, da det haglet inn mål fra alle posisjoner. Mali mot Iran utsatt. Angriper linkes.

Det store samtaleemnet nå om dagen er hvor avhengige de røde har blitt av sine to største stjerner, Fernando Torres og Steven Gerrard. Den nyinnkjøpte angriperen og Liverpools kaptein har scoret halvparten av lagets ligamål denne sesongen, og spesielt nå den siste tiden har en blitt alt for avhengig av at de to skal levere med scoringer.

- Alle må forbedre seg, og spillerne vet at enkelte lagkamerater spiller bra og scorer mål. Vi må finne tilbake til slik vi spilte i starten av sesongen, da langt flere spillere noterte seg på scoringslista, sa Benítez på dagens pressekonferanse.

Manageren er fullt klar over at de røde har spilt under pari de siste ukene, og etter fire strake uavgjorte håper han å snu trenden mot Luton. I den siste omgangen på Riverside var det klar forbedring.

- Første omgang var for svak, men i andre omgang skapte vi sjanser og innstillingen var langt bedre. Både spillerne og trenerstaben vet at vi er nødt å forbedre oss, og det skal vi forsøke å gjøre mot Luton i morgen.

- Vi må ta sjansene våre, og avgjøre de tette kampene. Vi har kvalitetene, og viste det i starten av sesongen og i Champions League, da vi spilte fantastisk fotball. Kanskje litt selvtillit er alt som skal til, avsluttet spanjolen.

Mali mot Iran utsatt
Momo Sissoko og Mali forbereder seg om dagen til Afrikamesterskapet, og skulle etter planen møte Iran før det hele braker i gang når de møter Benin om nøyaktig en uke. Denne kampen er nå avlyst, og laget må fortsette forberedelsene til mesterskapet uten å møte kvalifisert motstand.

Angriper linkes
SkySports hevder i dag at Liverpool har kastet seg inn i kampen mot Ajax sin stjernespiss, Klaas-Jan Huntelaar. Den nederlandske angriperen har blitt linket til det meste av toppklubber det siste året, etter å ha overbevist stort i Eresdivisjonen. 24-åringen har scoret 55 mål på sine 66 kamper i Ajax-trøya, og skal også være fulgt av Arsenal og Manchester United i lang tid.

Nå er det januar, og vi oppfordrer til å ta dette overgangsryktet med et par klyper salt.