Bentley blir tilgjengelig

David Bentley har annonsert at han ønsker seg vekk fra Blackburn. Thierry Henry: - Anfield er best. Dokumentar på LFC TV om AFC Liverpool, som i dag ble innlemmet i Vodkat League.

David Bentley er en av spillerne som har vært linket til Liverpool i sommer, men han skal ifølge Liverpool Echo ikke være blant hovedmålene til Rafael Benítez. Når nå spilleren går ut offentlig og sier at han ønsker seg vekk fra Blackburn, vil han trolig tiltrekke til seg storklubbenes interesse. Lancashire-klubben lot nylig manager Mark Hughes gå til Manchester City. Bentley innrømmer at mye har skjedd på Ewood Park i det siste, og at han nå vil søke nye utfordringer.
- Jeg har gjort det klart overfor klubben at det er hva jeg ønsker å gjøre. Min situasjon er at jeg ønsker et klubbskifte, uttaler Bentley.

- Jeg ønsker å spille i Champions League, jeg ønsker å spille i Europa.

- Klubbsituasjonen har endret seg de siste ukene. Jeg vet virkelig ikke hvor de står. Jeg synes de må få ordnet med ny manager, men jeg har vært her i tre år. Jeg elsker klubben og jeg elsker å spille for dem, men jeg føler jeg har gjort alt jeg kan

- Jeg ønsker å komme meg videre og bli så suksessfull som jeg kan innen fotball, og jeg tror det blir på et annet sted.

- Jeg skylder dem så mye. Jeg håper jeg har tilbakebetalt med måten jeg har spilt på. Jeg trenger nye utfordringer. Vi får se hva sommeren bringer. I løpet av transfervinduet kan forhåpentligvis noe skje.

Bentley avviser at avgjørelsen har noe med Mark Hughes' avgang å gjøre.
- Nei, jeg diskuterte med manageren den gang og formannen. Jeg gjorde det klarte at jeg ville videre, forteller Bentley til Sky Sports News.

- Situasjonen har ikke forandret seg, men det har min. Jeg trenger å komme meg videre. Det er alt jeg vil se etter.

- Jeg ønsker ikke å diskutere hva som har skjedd (når det gjelder interesse) for ting blir ikke klarere. Når man signerer på den stiplete linjen, det er da interessen blir reell. Det er interesserte klubber, men det ligger i Blackburns hender.


Henry: - Anfield er best
Thierry Henry har igjen innrømmet at Anfield er det beste bortestadionet han har spilt på når det kommer til atmosfæren under kampene.
- I mine første år i Arsenal gjorde vi det ikke bra der, men vi ble bedre, uttalte han i forbindelse med lanseringen av Reeboks kampanje "Your Move" i Barcelona nylig.

- Det er atmosfæren jeg elsker. Den er utrolig. Jeg har spilt på mange baner, men for meg er det ingenting som å spille borte mot Liverpool.

- Ingenting kan slå Highbury, selvsagt, men å spille på Anfield er stort. Supporterne synger alltid og holder opp skjerfene sine før og etter kampen, enten de har vunnet eller tapt.

- Det må være fantastisk å være Liverpool-spiller.

Steven Gerrard prøvde som kjent å lokke Thierry henry til Liverpool forrige sommer, men franskmannen valgte Barcelona. Det angrer han kanskje på i dag?

AFC Liverpool innlemmet i Vodkat League
AFC Liverpool ble på dagens generalforsamling i North West Counties League, eller Vodkat League som ligaen offisielt heter, tatt opp som medlem i ligaen. Den nystartede klubben vil kommende sesong spille i Vodkat League Divison One (nivå 10), tidligere Vodkat League Division Two.

LFC TV kommer til å produsere en time lang dokumentar om AFC Liverpool. Programmet kalt "This is AFC Liverpool" vil inneholde intervjuer med flere nøkkelpersoner i klubben, manager Derek Goulding og høydepunkter fra lagets første treningskamp mot St Helens Town. Dokumentaren skal etter planen sendes fredag 18. juli. I løpet av sesongen vil man hver uke kunne følge høydepunkter fra lagets kamper på lFC TV.

På dagens generalforsamling ble også de to første rundene av Vodkat League Challenge Cup trukket. I første runde møter AFC Liverpool Holker Old Boys borte. Oppgjøret går av stabelen i oktober. Vinneren av den kampen møter New Hills, vinneren av Vodkat League Division Two, borte. Holker Old Boys hører hjemme i Barrow-in-Furness i Cumbria, og endte på 14. plass i Division 2 forrige sesong. New Hills, som skal spille i divisjonen over AFC Liverpool, kommer fra Derbyshire.