Billettinfo Vålerenga v Liverpool

Billettsalget til VIF v LFC starter på billettluka.no den 24.juni. LFCSCSB har fått satt av en egen seksjon til sine medlemmer, med plass til 3000 supportere. Disse plassene selges fra den 20.juni.

Ledelsen i LFCSCSB har i dag hatt møte med ledelsen i Vålerenga angående Liverpools besøk i Norge tirsdag 5.august. Selv om ikke alt er 100% klart ennå, kan daglig leder i supporterklubben, Tore Hansen, lette litt på sløret når det gjelder billettsalg og andre detaljer.

- Hovedbillettsalget starter den 24.juni kl. 09.00. Det legges opp til nettsalg gjennom billettluka.no, opplyser Hansen til liverpool.no.

For medlemmer av supporterklubben har imidlertid LFCSCSB lykkes med få opprettet en egen seksjon på nedre del av VG-tribunen. Denne tribunedelen tar ca 3000 tilskuere, og vil ha unummererte plasser i forbindelse med denne kampen.

- Vi har fått en egen spesialpris som våre medlemmer kan kjøpe på denne tribunedelen. Det samme har Klanen fått på en tribuneseksjon på motsatt kortside, forteller Hansen.

- Salget av disse billettene starter noen dager før hovedbillettsalget, nemlig fredag den 20.juni. For våre medlemmer vil det kun være salg via nettet. Dette er "print at home-billetter". For medlemmer av Klanen vil det også være billetter tilgjengelig i Sjappa.

- Det går ikke an å forhåndsbestille eller reservere billetter via LFCSCSB eller VIF. Fra og med fredag 20. juni klokka 10.00 kan du via www.liverpool.no bestille billett på VG Nedre - den tribuneseksjonen som i utgangspunktet er forbeholdt våre medlemmer.

Avspark for kampen blir trolig klokken 19.00 den 5.august, men dette er ikke 100% sikkert ennå. Dette fordi Liverpool FC fortsatt ikke vet når på dagen de vil ankomme Norge.

Det som er helt sikkert er at Liverpool-troppen vil oppholde seg i Norge kun i ett døgn. De røde kommer rett fra et treningsopphold i utlandet, og vil også returnere for å fortsette treningsleiren etter norgesbesøket.

- På grunn av dette er det vanskelig for supporterklubben å gjøre noe mer ut av besøket enn det vi allerede har planlagt. Det vil uansett bli et stort supportertreff mandag kveld, og mer informasjon rundt opplegget her vil vi komme tilbake til etter hvert, sier Hansen.

Supporterklubbens daglige leder håper nå Liverpools mange supportere i Norge kjenner sin besøkelsestid. Det er ikke hverdagskost at Liverpool kommer på besøk med hele sin førstelagstropp. Vålerenga har allerede fått enormt mange henvendelser omkring billettsalget, og der i gården er man optimister og tror på fullt hus.

- VIF spilte en lignende kamp mot Manchester United i 2001, og solgte da ut hele Ullevaal. Klarer vi Liverpool-supportere å sørge for at også denne kampen blir utsolgt, vil det øke sjansene for at Liverpool blir hentet til Norge også senere, sier Hansen.

Fullstendig prisoversikt for alle tribunene er som følger:

Bend it-tribunen:
Øvre: 200,- Sangtribune for stående medlemmer av Klanen.
Nedre: 270,- Vålerenga-tribune.

VG-tribunen:
Øvre: 270,-
Nedre: 220,- Sangtribune for stående Liverpool-supportere.

Hafslund-tribunen:
Øvre: 390,-
Nedre: 370,-

Postbanken-tribunen:
Øvre: 390,-
Nedre: 370,-

Gebyr på kr 20,- per billett er inkludert i prisen.