Blackburn-kampen flyttet til søndag

Premier League bekrefter to nye TV-sendte kamper. Arsenal v Liverpool får dermed nytt klokkeslett, mens Liverpool v Blackburn flyttes fra lørdag til søndag. Inter borte direkte på TV3.

Premier League bekrefter i kveld to nye TV-sendte kamper for de røde. Både bortekampen mot Arsenal og hjemmekampen mot Blackburn er satt opp på sendeplanen til Sky Sports. Arsenal-kampen starter dermed kl 13.45 skandinavisk tid i stedenfor kl 16.00 lørdag den 5.april. Hjemmemøtet med Blackburn blir flyttet fra lørdag 12.april kl 16.00 til søndag 13.april kl 14.30.

Inter borte direkte på TV3
Det er kanskje ikke så overraskende, men TV3 har satt opp Liverpools bortemøte med Inter på sendeplanen tirsdag 11. mars. Det går som kjent ingen andre Champions League-kamper denne datoen, ettersom runden ellers er ferdigspilt uken før.

Mancini mente han bommet
Inter-manager Roberto Mancini sier i dag at han bommet på både formasjon og bytter i tirsdagens Champions League-møte med Liverpool, og angrer på at han kastet inn en halvskadet Patrick Vieira istedenfor den hurtige angriperen David Suazo.

- Om jeg kan være etterpåklok, kan jeg si at jeg burde kastet innpå Suazo. Det var faktisk planen å bruke ham, men da Ivan Cordoba ble skadet valgte jeg å vente for å se hvordan laget satte seg. Jeg innrømmer at jeg burde ventet med å sette inn Patrick Vieira, sier Inter-manageren til Channel 4.

- Materazzi burde vært mer forsiktig, og sett an hvordan atmosfæren var etter at vi pådro oss to gule kort de ti første minuttene. Han burde ikke tatt tak i skulderen til Fernando Torres.

Mancini var uenig med de som hevded Liverpool ble snytt for straffespark da Patrick Vieira handset i feltet foran The Kop, og det var tydelig at han ikke var helt tilfreds med dommerens innsats tirsdag kveld.

- Vieira beskyttet ansiktet, og derfor dømte ikke dommeren straffe. Uansett, dommeren hadde allerede gjort jobben sin, svarte Mancini sarkastisk.

- Jeg er stolt over hva laget mitt fikk til, og uten 2-0 resultatet ville de blitt omtalt som "heltene fra Anfield" nå. I mine øyne er de det. Vi har allerede gjort et grep for å snu dette, ved å selge ut Guiseppe Meazza. Stadion full av våre supportere vil gi oss et viktig ekstra løft.