Bli med i NRK-dokumentar!

Hva er det med Liverpool FC? Har du lyst å bli med i NRK-dokumentar?

Noen starter livet ikledt sin første liverpooldrakt i det man runder ei uke, og suger seg fast til en rød little Liversmokk med den største iver og entusiasme.

Sklir på knærne fremover på kjøkkengulvet og roper Livjerpuuul i en alder av ett og et halvt, med hendene over hodet! Og da har du egentlig ikke noe valg: Du blir liverpoolsupporter fordi Mamma eller Pappa er det.

Så har du de som stopper verden hver gang Liverpool har kamp. Da er stumpen  parkert i sofaen hjemme eller på puben med Canal +,  og øynene slipper ikke taket i skjermen, før to ganger 45 minutter er unnagjort på gressmatta.

Andre igjen har kanskje ikke tid til å få med seg hver eneste kamp - men har fulgt med Liverpool FC i flere ti år, og kan kanskje opptil flere lagoppstillinger på 70-tallsstallen.

Så har du de som vokste opp med Liverpool som et av tippelagene på TV og storesøsken med plakat på rommet av måltyven Ian Rush eller var det kanskje Keegan eller Daglish?

Noen har kanskje opplevd stemninga på Anfield og kjent hårene reise seg under allsangen av You?ll never walk alone ? andre har kanskje drømt om dette i åresvis?

Og det store spørsmålet er: Hva ER det med Liverpool FC som gjør at akkurat DU heier på dem? Vil du være med å forklare det norske folk hvorfor? Nå har du sjansen!

Jeg skal lage en radiodokumentar om norske liverpoolsupportere og ønsker å vise bredden og mangfoldet av nordmenn som har et forhold til Liverpool FC.

Send meg en epost og fortell meg hva du heter, din alder, hva du eventuelt jobber med, hvorfor du ble liverpoolsupporter og hva dette gir deg og hvorfor du ikke vokser fra det.

Disse innspillene blir gull verdt for meg når jeg skal i gang med opptak og fortelle historien om norske liverpoolsupportere.

Jeg skal gjøre opptak i Liverpool i perioden 12. mars ? 30. mars og ønsker særlig å komme i kontakt med deg som skal reise til England for å få med deg hjemmekampene mot Reading eller Everton eller bortekampen mot Machester United i denne perioden.

Fortell meg også om du reiser på gruppetur eller på egenhånd. Jeg samarbeider med Sabra Tours, og skal bl.a være med på deres opplegg på Evertonturen.

Håper å høre fra deg og gleder meg veldig til å lage dokumentar om Liverpool!

Send meg en epost hvis du har lyst å være med/bidra med info på epost: [email protected]

Med vennlig hilsen Ragnhild Lund Ansnes, NRK Radiodokumentaren