Bolton-Liverpool 1-1 i U18

Liverpool og Bolton spilte 1-1 i dagens U18-kamp. Etter at Liverpool dominerte første omgang, spilte de bokstavelig talt i motvind i andre. Liverpools mål ble scoret ved Kelly etter fem minutter.

Tidlig ledelse
Liverpool stilte med følgende lag i U18-kampen mot Bolton Wanderers; Oldfield; Irwin, Kennedy, Kelly, O´Connor, Amoo; Highdale, Ajdarevic. Mackay Steven (Kacanicklik 46); Pourie (Scott 84), Eccleston (Collins 58). Reserver: Hansen, Awang.

Liverpool tok en tidlig 1-0-ledelse. Allerede etter fem minutters spill la Irwin inn i feltet. Eccleston møtte innlegget, men Bolton-keeperen måtte gi corner. Irwin la hjørnesparket inn i feltet, Kelly (bildet) møtte overlegget og headet i mål.

Bolton Wanderers utliknet etter 35 minutter ved Woolfe.

Det er vanskelige spilleforhold med mye vind i Bolton, sier vår mann på kampen.

Pauserapport; Liverpool har dominert første omgang på Bolton Wanderers treningsfelt. Bolton har hatt én sjanse, og den scoret de på.

Etter at Liverpool tok ledelsen ved Kelly, hadde de røde flere gode sjanser til å score. Etter fjorten minutter satte Ajdarevic opp et godt LFC-angrep. Han spilte videre til poruie. Highdale skjøt fra 16 meter, og ballen gikk et par minutter utenfor.

En ny bra sjanse ble notert etter 21 minutter. Mackay Steven spilte opp Pourie, som skjøt utenfor 16 meter, men avslutningen endte utenfor Boltons mål.

Liverpool fikk corner etter 28 minutter. Mackay Steven la inn til Amoo som headet videre til Pourie som la videre til Highdale. Ballen gikk hårfint over.

Etter halvtimen var det igjen Mackay Steven som forserte bra på venstresiden. Han drar seg mot midten, men skuddet blir for dårlig.

Utlikningen kom etter 35 minutter. Woolfe headet fra 16 meter. Det virket som nikken ikke helt var meningen, men ballen gikk i en bue over Liverpool-keeper Oldfield som var sjanseløs.

Fire minutter etter hadde Pourie en brukbar mulighet. Han skulle vippe ballen inn i Bolton-feltet, men vippet ballen utenfor målet også.

Mackay Steven, Highdale og sidebackene Irwin og Amoo har vært aktive for de røde. Angriperne har ikke kommet lett til. Avslutningene har vært for dårlige i en kamp der Boltons unggutter spiller som Boltons lag i Premier League gjør, nemlig fysisk og med høyt tempo. Vanskelige spilleforhold i Bolton, noe som har satt sitt preg på kampen.

I andre omgang spilte Liverpool bokstavelig talt i motvind. Kacanicklik ble byttet inn, og litt overraskende var det en av LFCs beste, Mackay Steven som gikk ut. I tillegg kom Collins inn for Eccleston etter 58 minutter, i sannhet et litt mer logisk bytte.

Andre omgang ble noe mer hendelsesfattig enn den første. Etter 66 minutter fikk Bolton straffespark etter at Kennedy hadde holdt en Bolton-angriper litt vel lenge. Carlisle skjøt en god straffe i venstre hjørne for keeper, men Oldfield greide på mirakuløs måte å redde.

I det 72. minutt headet O´Halloran mot mål fra fem meters hold, men ballen strøk utsiden av stanga.

Men kampen endte 1-1, forsåvidt et greit resultat ut fra at lagene styrte hver sin omgang.

- Liverpool slet med rytmen i andre omgang og spilte seg ikke fram til særlig med sjanser, sier vår mann på Boltons treningsfelt, Torbjørn Flatin. Han mener backene var de beste, sammen med Mackay Steven. I tillegg nevner han keeper Oldfield.