Bra med ekstra hviledager

Benitez glad for flere dager ekstra til å forberede laget til kamp. Tror på defensivt West Ham-lag. Advarer mot Bellamy. Seier både for Huth og Leto. Billettinfo Arsenal borte.

Rafael Benítez er klar over at West Ham kan skape problemer når de besøker Anfield på mandag. London-laget vil trolig stille med den tidligere Liverpool-spilleren Craig Bellamy. Waliseren scoret ni mål i løpet av året han spilte på Anfield før han reiste til "The Hammers" i juli 2007. London-laget klatret til 13.plass på tabellen etter 1-0-seieren borte mot Sunderland forrige uke.
- Det vil bli vanskelig for dem å få med seg noe fra Anfield, men det vil bli vanskelig for oss også. Det handler om Premier League, og det er altid tøft, uttaler Benítez.

- Vi har erfaring med lag som kommer hit godt forberedt og forsvarer seg. Jeg tror at det vil bli det samme med West Ham. De er godt organisert og har noen gode spillere med Bellamy helt fremme. De vil bli en trussel. Bellamy er en god spiller. Han var en veldig god proff da han var her med oss. Han jobbet veldig hardt.

- Vi hadde stor tro på ham. Han var en god spiller for oss, og var en vinner. Noen spillere foretrekker å spille hver uke. Det er noe vi må forstå.

Rafael Benítez er glad for å få noen ekstra dager med hvile. Vanligvis spiller de røde lørdag eller søndag, men nå møter man West Ham først på mandag.
- Klart det utgjør en enorm forskjell når vi får ekstra tid til å forberede oss til kampen. Bare én dag kan være viktig, men to eller tre ekstra dager er enda bedre.

- Kanskje jeg kommer til å se noen andre kamper på søndag, men jeg er mer opptatt av mitt eget lag. Hovedsaken for oss er å bli bedre og forsøke å ta tre poeng. Vi kan ikke gjøre noe med de andre lagenes resultater.

- Noen ganger kan det øke presset å se hva de andre lagene gjør. Det er bedre å slappe av, nyte helgen og forsøke å vinne når vår kamp står for tur.


Seier for Huth
Ronald Huth ble byttet ut i det 83.minutt da Paraguay beseiret Chile 3-0 i en firenasjonersturnering for U20-landslag i Paraguay i går. Colombia vant 2-0 mot Argentina i den andre kampen. Turneringen er et ledd i oppladning til det søramerikanske U20-mesterskapet i Venezuela.

Stillingen før siste runde: 1. Colombia 5-1 6p, 2. Paraguay 4-3 3p, 3. Argentina 2-2 3p, 4. Chile 0-5 0p.

Gjenstående kamper lørdag: Paraguay-Argentina og Chile-Colombia.

Leto spilte i storseier
Sebastian Leto kom inn for Olympiacos da det gjensto en halvtime av UEFA-cupkampen mot Benfica. Da ledet Olympiacos allerede 5-1, noe som også ble sluttresultatet.

Billettinfo Arsenal borte
Liverpool har fått tildelt 2956 billetter til bortekampen mot Arsenal på Emirates stadium søndag 21.desember kl. 17.00. Billettene koster £48 for voksen, £24 for barn og honnør, og selges til sesongkortinnehavere som kan vise til kjøp av et visst antall bortebilletter i Premier League forrige sesong. Fullstendig billettdetaljer finnes på liverpoolfc.tv.