Brown skuffet over dommer

Manager Phil Brown hos Hull mente at begge Liverpools mål skulle vært avblåst for frispark, og at dommer Alan Wiley i det hele tatt hadde en dårlig dag på jobben da man spilte 2-2 på Anfield.

- Jeg synes den verste type dommere er de som kun ser på ballen og, slik jeg så det, så dommeren på ballen hver gang den ble spilt inn i straffefeltet, var reaksjonen til Phil Brown etter at Hull igjen hadde overrasket mot et av storlagene i Premier League.

- Dirk Kuyt skulle ha blitt avblåst for frispark mot Michael Turner en rekke ganger ved bakre stolpe. Hvis en ser på den første scoringen, da ble Michael Turner hindret, hvis du ser på den andre scoringen skulle Turner igjen hatt frispark, fortalte Brown til BBC.

- Men vil du få slike avgjørelser foran The Kop? Folk sier "hvem får straffespark foran The Kop?"

- Hvis en ser på episoden med Sam Ricketts mot slutten av kampen, så er det en straffe. Han blir felt.

- Det kan være at folk mener jeg er pirkete. Du må være på ditt beste for å komme til Liverpool å få et godt resultat, men det gjelder dommeren også.

- Liverpool var på sitt beste, det er ingen tvil om det, men vi ledet 2-0 slik at jeg ærlig talt er irritert over resultatet.

- Når vi kommer til Anfield og får et poeng og jeg er skuffet som manager for Hull City, da viser det kanskje hvor langt vi er kommet.