Bruce håper å beholde Heskey

Steve Bruce vil gjøre alt som står i hans makt for å beholde Emile Heskey, men innser at alt nå er opp til spilleren selv. I tillegg til Liverpool er også Aston Villa ute etter spissen.

Steve Bruce insisterer overfor Sky Sports News på at han ikke har gitt opp håpet om å overtale Liverpool-linkede Emile Heskey til å skrive ny kontrakt med Wigan. Spissens kontrakt med Lancashire-klubben løper som kjent ut ved sesongslutt.

- Vi vet alle at kontrakten hans løper ut ved sesongslutt, men han skylder ikke denne klubben noe. Han har vært valuta for pengene for oss. Han har vært en frontfigur.

- Jeg håper fortsatt at vi kan overtale ham til å bli. Han er godt likt og respektert her. Han får spille hver uke, og jeg gir ikke opp håpet selv om jeg hører alle disse ryktene om at han er på vei bort. Vi vil gjøre alt vi kan for å beholde ham.

- Vi må respektere at han som spiller nå har muligheten til å flytte på seg, og forholde oss til det. Jeg skulle ønske han hadde 18 måneder igjen av kontrakten, men det har han ikke. Han har kun frem til sesongslutt. Men vi håper vi fortsatt kan overtale ham til å bli her.

- Jeg tror Emile fokuserer på at han nå er tilbake på landslaget, og han ønsker å spille i VM i 2010. Vi vil prøve å gi ham en kontrakt som innebærer at han kan bli hos oss og nå sine mål her.