Bruce legger skylda på dommeren

Steve Bruce mener at dommer Alan Wiley fratok hans lag seieren på Anfield i ettermiddag. Wigan-manageren hevder utrolig nok at begge de gule kortene til Antonio Valcencia var feil idømt.

Wigan-manager Steve Bruce hevder at to avgjørelser av dommer Alan Wiley kostet hans mannskap seieren på Anfield i ettermiddag. Bruce påstår at Antonio Valencia aldri skulle ha hatt gult kort for å ha stått for nær ballen på et Liverpool-frispark, og han hevder også at utvisningen av samme spiller forandret kampen.

- Etter min mening ble vi ranet. Det er en vits at vi reiser tomhendte hjem. Dommeren gjorde en feil når han ga Valencia det første gule kortet. Liverpool tok frisparket, og Valencia løp ikke frem før etter at ballen var sparket. Så det var definitivt feil.

- Og så var det taklingen på Alonso, hvor jeg mener at Valencia tok ballen. Jeg følte det andre gule kortet var strengt idømt.

- De to dommeravgjørelsene forandret kampen. Med 11 mot 11 ville vi ikke ha tapt. Men det var mange trøtte spillere der ute mot slutten, og vi klarte ikke å holde stand.

- På Anfield trenger du litt flaks. Jeg har hørt ordet "respekt" mye i det siste, men jeg synes ikke vi fikk det av dommeren i dag. Vi ledet ved pause, noe som var fortjent. Det var ikke flaks. Vi tok vare på sjansene våre, og Zaki var fantastisk. Han er fryktinngytende å spille mot, og han vil ikke forstå hvordan han kunne ende opp på det tapende laget i dag.