Bruna har slitt på øyriket

Bruna innrømmer at han slet med å finne seg til rette i England. Han takker Torres får råd. Brouwer glad for seiersmål. Tror reservelaget kan forsvare tittelen. Newcastle nest mest likt.

Gerardo Bruna kom fra Real Madrid sommeren 2007. 17-åringen innrømmer at han har slitt med å finne seg til rette i England. Han takker Fernando Torres for støtten i en vanskelig tid.
- I begynnelsen synes jeg det var vanskelig å venne meg til den engelske måten å spille fotball på, så vel som språket. Av den grunn var det vanskelig å bli kjent med lagkameratene.

- Men et år senere synes jeg ting er mye bedre. Jeg begynner å mestre språket og fotballen.

- Alle på laget har hjulpet meg, men Fernando har gitt meg noen gode råd.

- Selvsagt kommer han fra Madrid, som er stedet hvor jeg spilte. Han fortalte meg at jeg ikke skulle bekymre meg for mye om ting, men ta det rolig.

- Jeg er glad for dette rådet. Jeg setter virkelig pris på det. Jeg er ikke en person som skremmes av stjernene, så det var ikke bare det faktumet at det var Fernando som ga meg rådet. Det var flotte ord fra en spillerkollega.

Tror reservene kan forsvare tittelen
Jordy Brouwer er godt fornøyd med å ha scoret seiersmålet i reservelagets åpningskamp mot Middlesbrough på tirsdag. Nederlenderen tror at de røde kan klare å forsvarere tittelen i Premier Reserve League North.
- Det er vanskelig fordi vi er regjerende mestere. Alle ønsker å beseire oss. Men hvis vi spiller god fotball, er det ingen som kan stoppe oss, uttaler 20-åringen til Liverpoolfc.tv

- Den første kampen for sesongen er alltid viktig å vinne. Jeg synes vi spilte veldig bra i første omgang med noen gode kombinasjonen fremover på banen.

-Andre omgang var vanskeligere fordi vi var under press hele tiden, men det er godt å få seieren og holde nullen.

- Det er alltid bra å score som spiss. Målet mitt kom etter en god pasning fra Dani Pacheco. Jeg trodde at min første avslutning hadde gått inn, men den traff tverrliggeren. Heldigvis var jeg i stand til å sette in returen. Jeg ønsker bare å fortsette med å spille bra og hjelpe laget til seier.

Newcastle nest mest likt
I en avstemning på Liverpoolfc.tv kommer det frem at Newcastle er klubben Liverpool-fans foretrekker mest blant de øvrige lagene i Premier League. 12,2% stemte på Newcastle som sitt "2.lag" i øverste divisjon. Deretter følger Arsenal med 12 prosent og Tottenham med 10 prosent. Minst likt var Bolton. Middlesbrough, West Bromwich, Stoke og Wigan kommer også dårlig ut.