Byggetillatelsen i boks

Liverpool har fått godkjent sin tredje søknad om byggetillatelse for ny stadion i Stanley Park. Det melder Liverpool Daily Post nå i ettermiddag. Warnock signerte ny Blackburn-avtale.

Liverpool FC har fått godkjent sin tredje søknad om byggetillatelse for ny stadion i Stanley Park. Bystyrets representanter ga i dag klarsignal til at det bygges en stadion med plass til 60 000 tilskuere i parken. Dette er tredje gang i løpet av fem år at bystyret godkjenner ulike planforslag fra Liverpool FC, men det er fortsatt helt i det blå når arbeidet med den nye storstuen vil starte.

Tom Hicks og George Gillett beordret en total gjennomgang av stadionplanene når de tok over klubben, og stadiondesignet ble fullstendig forandret. Dette forslaget ble godkjent i fjor sommer. Men disse planene måtte skrinlegges fordi de ble for dyre, og det er en modifikasjon av disse planene som nå er godkjent i dag.

De mest vesentlige reduksjonene i planene er en mye mindre underjordisk parkeringsplass under stadion, samt redusert høyde på anlegget. Flere beboere, lokalpolitikere og kultureksperter skal ha protestert mot planene, men den ni mann store komiteen som i dag ga klarsignal for planene var enstemmig i sitt vedtak.

Warnock signerte ny avtale i Blackburn
Tidligere Liverpool-back Stephen Warnock har skrevet under på en ny fireårskontrakt med Blackburn Rovers, bare 16 måneder etter at han ankom Ewood Park. 26-åringen forlot Anfield i januar i fjor, og har spilt seg til fast plass hos Rovers.

- Dette er fantastisk. Jeg tror klubben gir meg en ny kontrakt som belønning for hva jeg har utrettet. Det er tydelig at jeg har gjort noe riktig, sier forsvarsspilleren til Lancashire Telegraph.

Warnock har spilt 64 kamper for Blackburn etter overgangen fra Liverpool. Det er bare to mindre enn han spilte i løpet av sine fem år i førstelagsstallen på Anfield.

- I Liverpool var jeg inn og ut av troppen, og inn og ut av laget. Det var vanskelig, ettersom jeg mente at jeg var god nok til å spille. I Blackburn har manageren gitt meg sjansen, og jeg mener jeg har tatt godt vare på den, uttaler Warnock.

Da Ormskirk-gutten forlot Liverpool i januar 2007 skrev han under på en kontrakt med Blackburn som gjaldt frem til sommeren 2010. Den nye kontrakten betyr at Warnock nå er kontraktfestet til Rovers frem til sommeren 2012.