Carra: - Det er langt igjen

Jamie Carragher nekter å ta av etter at Liverpool har fått sin beste start noen sinne i Premier League og topper tabellen når nesten en fjerdedel av sesongen er spilt.

Chelsea hadde ikke tapt en hjemmekamp på sine siste 86 forsøk, Rafael Benitez hadde aldri ledet et lag til seier på Stamford Bridge og Liverpool ville med minst uavgjort få tidenes beste start i Premier League. Roy Evans ledet også sine røde til fem seire og tre uavgjort på de åtte første kampene i 1996/97, før man tapte borte mot Manchester United.

Nå snudde Liverpool på flisa og satte Chelsea på plass etter en tidlig scoring av Xabi Alonso, i en kamp hvor man var nærmere 2-0 enn Londonerne var utligning.

En av banens giganter, Jamie Carragher, nektet imidlertid etter kampen å ta av hos laget som topper tabellen i Premier League.

- Før dagens kamp spilte Chelsea like bra som noen lag i Europa. Å komme hit og vinne bør gi oss en skikkelig ekstra dose med selvtillit, men vi er samtidig klar over at det er lenge igjen, sa scouseren i midtforsvaret etter kampen.

- Deres statistikk ville ikke kunne fortsette i all evighet. De var nødt til å tape før eller senere og vi er bare glade for at det var oss som greide å gjøre det.

- Vi topper tabellen, men det er som sagt veldig tidlig. De siste årene har Chelsea og United vært i toppen og oss og Arsenal har prøvd å kunne utfordre dem.

- Forhåpentligvis kan vi ta igjen forspranget denne sesongen.