Carra har gitt alt på trening

Selv om han stort sett har trent med reserver og juniorer den siste tiden, har Jamie Carragher gitt alt på trening. De røde har kun scoret først i to av sju ligakamper.

Med kun Jamie Carragher og Jermaine Pennant av førstelagsspillerne på trening i deler av landslagspausen, har ikke Liverpools forberedelser til dagens kamp mot Wigan akkurat vært ideelle. Benitez har hentet inn reservelagsspillere og lovende juniorer for å matche duoen på trening.

- Det har ikke vært lett, sier Benitez til Liverpool Echo i dag.

- Men det betyr ikke at det arbeidet vi har gjort ikke har vært positivt, legger han til.

- Carragher har trent som om han kjemper for livet for plassen sin. Vi hentet inn Martin Kelly for å trene sammen med oss, og Carra taklet ham som om det sto om liv, og det er veldig positivt.

Benitez må klare seg uten spillere som Martin Skrtel, Fernando Torres, Ryan Babel, Philipp Degen og kanskje også Fabio Aurelio i dag, grunnet skader. I tillegg har manageren sagt at Javier Mascherano er uaktuell fordi han kom sent hjem fra landskamp i Sør-Amerika.

- Vi har en god tropp, men det hadde vært mye bedre for oss om de spillerne som var skadefrie da de reiste på landskamper også returnerte skadefrie. Problemet vårt er at vi nå har 3-4 viktige kamper på svært kort tid.

I de sju ligakampene som Liverpool har spilt i år har de kun scoret først i to, mot Sunderland og Everton. Den store forskjellen fra i fjor er evnen til å komme tilbake og vinne kamper selv om motstanderen tar ledelsen.

- Selvsagt hadde det vært bedre å score først, men jeg tror ikke noen klager over resultatene når vi klarer å komme tilbake og vinne. Det eneste som betyr noe er å vinne kampene, og det er det. Kan vi vinne, spille bra og score mål i første omgang ville det selvsagt vært bedre, for det er vanskeligere å vinne når du blir liggende under. Når du leder en kamp med 2-3 mål kan du av og til nyte kampen, men jeg er selvsagt glad for at laget mitt også vinner når de blir liggende under. Det viser karakterstyrke, påpeker Benitez.