Carra imponert over ungdommen

Jamie Carragher synes at scouserne Jay Spearing og Stephen Darby, samt det spanske vidunderbarnet Daniel Pacheco, har imponert stort under sommertreningen.

Jamie Carragher har latt seg imponere av Liverpools unge spillere under årets preseason. Visekapteinen har lagt spesielt merke til den talentfulle trioen Daniel Pacheco, Stephen Darby og Jay Spearing (bildet).

- Jeg synes de unge guttene har gjort det utmerket så langt. Vi har alle vært unge gutter, der vi var litt sjenerte når vi kom inn i førstelagstroppen, men disse guttene har ikke latt seg affisere av omgivelsene. Jeg tror de har imponert oss alle, slår Carra fast til Liverpoolfc.tv.

- Jay og Stephen har begge tatt steget opp fra reservelaget, og har gjort det virkelig bra. Og Pacheco har trolig vært vår beste spiller under preseason. Når du vet at han bare er 17 år, så er du henrykt over at en slik spiller er i Liverpool, legger han til.

- Det er flott for alle i klubben at unge spillere får prøve seg på førstelaget og gjør seg bemerket under preseason. Som ung ønsker du å imponere manageren på treningsfeltet og i kamper, og jeg tror disse spillerne har gjort akkurat det.

- Nå må de jobbe hardt videre, og prøve å bli enda bedre, slik at de øker sine sjanser til å etablere seg på førstelaget. Jeg håper virkelig at de unge spillerne klarer dette, ikke minst scouserne. De som har fått prøve seg så langt, har i alle fall vist seg tilliten verdig.

- Preseason-øktene er veldig viktige for de unge spillerne, for da trener du under managerens åsyn hele tiden, og det gir deg en mulighet til å imponere mannen som har det siste ordet. Da jeg selv var ung visste jeg at jeg måtte behandle treningsøktene på samme måte som jeg behandlet kamper, skulle jeg klare å imponere manageren. Det samme har karer som Darby og Spearing gjort nå.