Carra klar for sesongstart

Jamie Carragher sier det ikke er vanskelig å ta overgangen fra pre-season til offisielle kamper. David Silva blir sitert på at han ønsker å være i Spania og drømmer om Barcelona.

- Lett overgang
Scouseren i Liverpools midtforsvar sier at det var et løft å kunne avslutte treningskampene foran 43.000 på Anfield, mot Lazio. Jamie Carragher tør ikke uttale som om man har hatt en god pre-season eller ikke, det får man først svar på når sesongen er i gang for alvor, men er ikke engstelig før alvoret starter mot Standard Liege i morgen.

- Det gir en alltid et løft å spille foran sine egne fans, sier Carragher til Liverpools hjemmeside.

- Jeg har vært her lenge nå og spilt på Anfield mange ganger. En dag vet jeg at vi vil måtte flytte, men det kommer til å bli en vanskelig dag siden dette er en så spesiell plass å spille fotball.

- Det er lett å ta overgangen fra vennskapskaper til offisielle kamper. Vi må gjøre det hver sommer, men det betyr ikke at vi ikke tar treningskampene alvorlig. Vi sa før kampen mot Lazio at dette i grunnen var sesongens første kamp. Det var foran et fullsatt Anfield mot et lag av topp klasse.

- Hver pre-season er omtrent det samme, det dreier seg å komme i form til sesongens første kamp. Du kan ikke vurdere hvordan det har gått før et par kamper inn i sesongen. Hvis vi starter godt, vil vi kunne si at vi har hatt en god pre-season. Hvis vi ikke gjør det, da kan vi si det motsatte.


Foretrekker Spania
Engelske storklubber, inkludert Liverpool, er linket til David Silva hos Valencia. Fra spansk hold hevdes det imidlertid at flankespilleren vil forbli i La Liga, og spilleren siteres også på at han foretrekker hjemlig jord og aller helst ønsker å gå til Barcelona.

- Jeg har ikke noe stort ønske om å spille i England, blir Silva sitert på i pressen.

- Klubben kjenner til hva jeg mener og det vil ikke forandre seg. Hvis jeg forlater Valencia, vil min drøm være å spille for Barcelona.

- Jeg vet det er interesse fra noen store klubber i England, men jeg ønsker ikke å bare reise på grunn av penger. England har en av de beste ligaer i verden, men jeg mener at den spanske er enda bedre.