Carra med ros til Torres

Jamie Carragher uttaler i dag at han ikke ville ha byttet Fernando Torres med noen, og at han liker det han har sett av spissen så langt i EM.Tur Liverpool v Tottenham utsolgt.

EM-tilskuer Jamie Carragher kommer i dag overfor Sky med voldsom ros av sin lagkamerat Fernando Torres, som er finaleklar med sitt Spania i turneringen. Carragher mener at Torres ser skarp ut for Spania, og at han helt tydelig har tatt med seg klubbformen til landslaget:

- Han har et bra partnerskap med Villa, de ser virkelig skarpe ut som duo, og Fernando har tatt med seg sin form fra Liverpool til landslaget. Han trenger ikke bevise noe overfor noen her i Liverpool, da han har gjort det i Champions League, og jeg er sikker på at så er tilfellet også i Spania.

Og om noen skulle lure på om Jamie Carragher, som skal ha bedrevet lobbyvirksomhet for å få Michael Owen tilbake til Anfield sist sommer, betviler klubbens innkjøp av Torres, kan all tvil feies til side av scouseren:

- Jeg er Liverpool-spiller, og jeg er partisk, vil jeg anta, men for meg er han den beste. Jeg er henrykt over å være på samme lag som ham, og det var en fantastisk handel av klubben sist sommer, stort for Rafa som har hentet ham inn, og han har nedbetalt til alle.

- Forhåpentligvis vil han gjøre det i de kommende fire eller fem årene for Liverpool, men for øyeblikket vil jeg ikke bytte ham ut med noen.


Nok en tur utsolgt
Sabra Sportsreiser melder at tur til hjemmekampen mot Tottenham, som avslutter sesongen 2008/09, nå er utsolgt. Det kan ta noe tid før alle som har bestilt denne turen får sin bekreftelse. Forsinkelsen skyldes at sommerrutene til SAS ikke er klare.

Enorm interesse har gjort at seks turer nå er helt utsolgt.