Carra ny president i supporterklubben

Jamie Carragher har i dag takket ja til å ta over som President i LFCSCSB etter John Arne Riise. Carra blir den sjette presidenten i rekken.

John Arne Riise signerte som kjent for Roma på onsdag, og fratrådte samtidig vervet som President i Liverpool F.C Supporters' Club Scandinavian Branch. Det gikk imidlertid ikke lang tid før LFCSCSB klarte å fylle "stillingen" igjen. Jamie Carragher svarte nemlig sporenstreks ja til å ta på seg det ærefulle vervet. Scouseren blir dermed supporterklubbens sjette president. I tillegg til Riise har Phil Neal, Jan Mølby, Roy Evans og Vegard Heggem innehatt presidentvervet.

- Dette er strålende nyheter. Vi er svært glade for at Jamie Carragher takket ja til å ta på som vår nye president, sier supporterklubbens forman Pål Chr. Møller til liverpool.no.

Midtstopper Carragher begynner å fungere i presidentvervet fra og med i dag.

- Ved å akseptere presidentvervet har Jamie Carragher sagt seg villig til å "snakke med" oss norske supportere gjennom vårt magasin The Kopite 4-5 ganger i sesongen. Dette vil bli gjort gjennom telefonintervju eller andre former for kommunikasjon, forteller Møller.

- Vi håper også at Carragher gjennom dette vervet skal være villig til å møte våre medlemmer på sin restaurant Cafe Sports England i Liverpool når de besøker Merseyside, legger han til.

Supporterklubben og samarbeidspartner Sabra Sportsreiser har allerede inngått et samarbeid med restauranten Cafe Sports England og Carragher i forbindelse med de organiserte fellesturene til Liverpool. Som kjent vurderer scouseren å åpne en tilsvarende restaurant også i Oslo.

- Vi mener at Carragher er det perfekte valg som ny President i supporterklubben. Ikke minst fordi han er scouser og en perfekt representant for Liverpool by og Liverpool FC, avslutter Møller.