Carra ønsker testimonial mot Everton

Carragher har hatt rett til testimonialkamp siden 2007. Nå ønsker han at favorittklubben Everton stiller opp som motstander. Inntektene skal gå til veldedige formål på Merseyside.

Jamie Carragher vil at Everton skal være motstander i hans testimonialkamp. Overskuddet vil bli gitt til veldedige formål i lokalsamfunnet. Midtstopperen har kunnet få en testimonialkamp siden 2007, og han ønsket opprinnelig å avholde den på de rødes nye storstue i Stanley Park. Stadionutbyggingen er foreløpig utsatt et år, og kampen vil da trolig bli spilt på Anfield.
- Jeg har hatt rett til en testimonial siden 2007 da klubben tilbudte meg et år med ulike begivenheter for å markere mitt 10-årsjubileum, men jeg var ikke så glad i tidspunktet. Jeg ville utsette det til et mer passende øyeblikk i min karriere.

- Jeg ønsker en engangsfeiring for min karriere og muligheten for at de to klubbene, som har definert min fotballkarriere fra guttedagene til voksen alder, skulle stå i sentrum, og alle pengene skal gå til lokal veldedighet. Det bør være en passende avslutning dersom min Liverpool-karriere nærmer seg slutten.

- Det virker rart for meg å tenke på en testimonialkamp i en alder av 30, men man bli mer klar over hva som ligger foran en når hver pre-season nærmer seg.

En testimonialkamp kan innbringe flere hundretusen pund eller mer til lokal veldedighet. Niall Quinn donerte inntektene på £1M fra hans testimonial mellom Sunderland og Irland til barnesykehuset i Tyne & Wear. Nå ser Carragher på muligheten til å gjøre noe tilsvarende på Merseyside.