Carra runder 30 i dag

Forsvarsgiganten Jamie Carragher med rundt år. Craig Bellamy kan bli klar til å møte gamle lagkamerater. BBC innrømmer feil om Hillsborough og Heysel.

Veteranen Carra
Han rundet nylig 500 kamper, og i dag fyller han 30 år. Det er drøyt 11 år siden Jamie Carragher debuterte for Liverpool, og den allsidige spilleren har utviklet seg til krumtappen i lagets forsvar. Vi gratulerer med dagen, Jamie!


Bellamy aktuell for comeback
Liverpool spiller borte mot West Ham på onsdag, og det kan bli et møte med en tidligere kjenning. Craig Bellamy er skadefri igjen etter et skadeopphold, men det er et spørsmålstegn om han vil bli vurdert som kampklar mot de røde.

- Spillere vil være i gang igjen så fort som mulig, men vi må ta en ordentlig vurdering for å se om Craig faktisk er klar til å spille mot Liverpool, sier assisterende manager Mervin Day.

- Han trener veldig bra, men Craig har bare spilt 87 minutter i en reservelagskamp siden skaden, slik at det er mye forlangt at han skal være kampklar for førstelaget. Men hvem vet hva som er situasjonen på onsdag kveld.


BBC gransker seg selv
En redaksjonell granskningskomité i BBC har fastslått at klager på kanalens kommentering av hva som skjedde på Heysel og Hillsborough skal stå ved lag.

Reporter Patrick Burns i "The Politics Show" hevdet at katastrofen på Heysel medførte at rivaliserende fans ble atskilt på kamper, mens faktum er at det allerede var vanlig praktisk.

Burns fortsatte med at årsaken til at 96 mistet livet på Hillsborough var fordi "det kom sene horder av fans uten billetter". Burns innrømmet overfor komiteen at "han kom ikke hadde vært presis nok" i sine kommentarer.

BBC har tidligere beklaget uttalelsene til Patrick Burns.