Carra runder 500 kamper

Jamie Carragher runder 500 kamper for Liverpool om han ikke blir hvilt i omkampen mot Luton i morgen. George Boateng skryter av Ryan Babel.

Liverpool Daily Post tror at Daniel Agger vil spille sin første kamp for Liverpool siden metatarsalbruddet i september i omkampen mot Luton i morgen. Dersom dette ikke skjer på bekostning av Jamie Carragher, vil Carra spille sin kamp nummer 500 for de røde. Han blir dermed den 12. spilleren som når så mange kamper for klubben, og kun den sjuende engelskmann.

Luton tapte for øvrig 3-1 mot Swansea på lørdag. Den walisiske klubben kan som kjent bli motstanderen til vinneren av omkampen i 4.runde dersom de slår vesle Havant & Waterlooville.

Boateng skryter av Babel
George Boateng gjorde Middlesbroughs mål mot Liverpool på lørdag. I dag skryter han av landsmannen Ryan Babel.

- Ryan Babel er en spiller som virkelig imponerer meg. Jeg har fulgt karrieren hans i Holland med stor interesse, og han har en stor fremtid foran seg. Han kan faktisk bli den nye Thierry Henry, uttaler Boro-kapteinen til engelsk presse.

- Han har en atletisk kropp og stor hurtighet - alt han trenger for å utvikle spillet sitt. Jeg har hele tiden skjønt at dette kan bli en storspiller. Liverpool har en uslepen diamant i sine rekker. Rafael Benitez vet det tar tid før en spiller finner seg til rette i et nytt land. Babel har sine beste år foran seg, legger han til.