Carragher i trøbbel

Luton etterforsker en episode der Jamie Carragher skal ha kommet i en opphetet krangel med noen av hjemmelagets fans etter søndagens cupkamp på Kenilworth Road. Juventus ivrige på Sissoko.

The Times og Liverpool Daily Post melder at Luton Town etterforsker påstander om at Jamie Carragher skal ha vært involvert i en krangel med Luton-fans etter søndagens kamp på Kenilworth Road. Det blir hevdet at midtstopperen svarte på tiltale når han ble hetset av supportere i en av VIP-boksene på Lutons stadion etter kampen, mens Liverpool drev med nedjogging ute på gressmatta. Forsvarsspilleren skal ha tatt seg forbi noen sperringer i retning Luton-supporterne og kommet i en opphetet ordveksling med dem. Dette skal ha skjedd etter at supporterne hadde ropt ukvemsord mot Carragher og kastet en drink over ham. Carragher skal da ha svart med en regle som ikke egner seg på trykk, og Liverpool-forsvareren skal til slutt ha blitt fjernet av sikkerhetsvakter.

- Det var en episode som blir etterforsket av vår sikkerhetssjef, bekrefter en talsmann for Luton Town til Liverpool Daily Post.

Juventus ivrige på Sissoko
Liverpool Daily Post melder at Juventus-manager Claudio Ranieri fortsatt er ivrig etter å sikre seg Mohamed Sissoko i januar.

- Han er en spiller som jeg liker, og som jeg kjenner godt til. Jeg hadde fornøyelsen av å trene ham i Valencia, siteres italieneren.

Italiensk presse hevder at Juventus forbereder et bud på hele £11M for afrikaneren, som for tiden er opptatt med forberedelsene til Afrika-mesterskapet med Mali.