Carragher nekter å gi opp ligagullet

Carragher håper forspranget er halvert når åtte til ti kamper gjenstår. Carra glad for ny midtstopper. Walton dømmer omkampen. Dalla Valle åpnet med hattrick. Shields tilgis ikke.

Jamie Carragher nekter å gi opp kampen om ligagullet til tross for at de røde ligger hele 12 poeng bak ligaleder Arsenal.
- Selvsagt er det skuffende å havne et stykke bak i ligaen, men vi er fremdeles bare halvveis, uttaler Carragher til Sky Sports News.

- Det er fremdeles lenge igjen. Det er klart at vi er outsidere nå, men vi ønsker likevel å være utfordrere. Sesongen lever ennå.

- Det vil bli vanskelig, jeg narrer ingen. Det er ikke bare poengene, men det er tre andre lag over oss i øyeblikket.

- Det er ingen poeng å kaste inn håndkleet, bare holde det gående og forsøke å vinne neste kamp. Før det gjenstår åtte eller ti kamper, har vi kanskje knappet ned halvparten.

- Da kan det være fem eller seks poeng opp, og vi kan være tilbake i kampen.

Carragher ønsker ny stopper velkommen
Liverpool er svært nær en overgang for den 23-årige slovakeren Martin Skrtel. Carragher er lettet over at Benítez nå ser ut til å ha funnet en forsterkning i midtforsvaret.
- Vi traff ham på Melwood. Forhåpentligvis kommer han til å gjøre det bra for klubben, sier Carragher.

- Det er trolig noe vi har trengt denne sesongen, en ny midtstopper, og nå kommer han.

- Jeg tror vi mislyktes med Heinze, og vi har måttet vente til overgangsvinduet nå i januar. Men klubben har hentet ham, og forhåpentligvis vil han bli en suksess.

Walton dømmer omkamp
Peter Walton er satt opp til å dømme omkampen mellom Liverpool og Luton tirsdag 15. januar. Han får med seg assistentene RW Martin og SRM Proctor-Green, samt fjerdedommer A Bates.

Dalla Valle åpnet med hattrick
16-årige Lauri Dalla Valle har nylig sluttet seg til Liverpools Akademi fra finske Jippo. Den finske U17-landslagsspilleren startet sin Liverpool-karriere med et hat-trick for Liverpool U17 i en internkamp mot U18. Oppgjøret endte 3-3.

Shields tilgis ikke
Den bulgarske presidenten kommer ikke til å tilgi den britiske statsborgeren som soner 10 år for drapsforsøk på en bartender i en ferieby ved Svartehavet etter Champions League-finalen i 2005. Michael Shields har hele tiden nektet for å ha begått en kriminell handling, og senere har en annen mann tilstått. Shields soner nå fengselsdommen i et britisk fengesel. I november spekulerte britisk media i at den bulgarske presidenten Georgi Parvanov kunne komme til å tilgi Liverpool-supporteren. Det britiske medlemmet av EU-parliamentet, Arlene McCarthy, møtte Parvanov på torsdag for å diskutere eventuell tilgivelse.
- President Parvanov har nok en gang uttrykt sin faste holdning om at han stoler på den bulgarske domstolen, og vil ikke råde visepresident Angel Marin til å bruke retten sin til å gi tilgivelse, står det i en pressemelding fra presidentens kontor.

Opare velger Real Madrid
Spanske sportsavisen AS skriver at Real Madrid har kommet til enighet med ghanesiske Daniel Opare om en fireårskontrakt.  Den ghanesiske U17-landslagsbacken, som har vært linket til Liverpool, ankommer den spanske hovedstadsklubben fra Ashanti Gold til sommeren. Real Madrid jobber nå med å få ordnet visum for ham og hans bror fordi Opare ikke ønsker å flytte til Spania alene.