Carson må vente

Aston Villa vil ikke ta stilling til om de skal kjøpe Scott Carson før sesongen er over. Dersom Liverpool når CL-finalen, blir det lenge å vente for keeperen.

Scott Carsons fotballfremtid er fortsatt helt i det blå. Liverpools andrekeeper har som kjent vært utlånt til Aston Villa hele denne sesongen, og nå gjentar Villa-manager Martin O'Neill at han fortsatt akter å vente til sesongen er over før han bestemmer seg for om han vil kjøpe Liverpool-keeperen eller ei.

Ifølge Birmingham-avisen Express & Star har Aston Villa betalt Liverpool hele £1.7M for å låne Carson denne sesongen. Avisen skriver også at O'Neill vegrer seg for å betale de £10M som Liverpool angivelig krever for at Carson skal bli Villa-spiller på permanent basis.

- Vi vil bestemme oss hva vi skal gjøre med denne saken når sesongen er over. Jeg har ikke sagt noe om saken til Scott, verken i den ene eller annen retning. Jeg snakker med hans agent ganske ofte, og han spør meg hele tiden om hva jeg synes om Scotts prestasjoner. Scott skal få høre hva jeg synes, men jeg antar han vil like å høre det direkte fra meg, sier O'Neill til lokalavisen.

- Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke kommer til å ta noen beslutning angående dette før etter at sesongen er slutt. Det er naturlig at Scott ønsker svar så fort som mulig, men det vil være unaturlig for meg å svare nå. Liverpool har fortsatt mye å spille for, så vi vil vente til alle parter er klare til å sette seg ned å prate om situasjonen i ro og mak. Med all uroen i Liverpool for øyeblikket, vil jeg være overrasket dersom de ønsker å diskutere dette nå.