Comeback på reservelaget for El Zhar

Nabil El Zhar spiller sin første reservelagskamp i 2008 i kveld, etter at en hælskade har holdt ham på sidelinja i lang tid. Swansea ønsker å beholde Anderson. Wenger fornøyd med 0-0 på Emirates.

Nabil El Zhar starter en reservelagskamp for første gang i 2008 når Everton står på motsatt banehalvdel i Widnes i kveld. Marokkaneren er tilbake på reservelaget etter lang tids fravær grunnet en hælskade.

Ellers er Krisztian Nemeth og Jordy Brouwer foretrukket som spisser mot de blå naboene fra andre siden av Stanley Park. Det betyr at Craig Linfield ikke en gang får plass på benken. Daniel Pacheco er uaktuell til kampen ettersom han har vært opptatt med kvalifisering til U17-EM med Spania.

Her er Liverpools startoppstilling mot Everton på Stobart Stadium i Widnes klokken 20.00 i kveld: David Martin, Stephen Darby, Emiliano Insua, Mikel San Jose, Ronald Huth, Damien Plessis, Nabil El Zhar, Jay Spearing, Jordy Brouwer, Krisztian Nemeth, Ryan Flynn. Reserver: Peter Gulacsi, Gerardo Bruna, Martin Kelly, Andras Simon, Daniel Ayala.

Swansea ønsker å beholde Anderson
Ikke overraskende ønsker Swansea-manager Roberto Martinez å beholde Paul Anderson, som han denne sesongen har lånt fra Liverpool med stor suksess. Spanjolen sier til lokalpressen i Swansea at han akter å snakke med Rafael Benitez om muligheten til å låne spilleren også neste sesong, eller eventuelt å få kjøpe ham.

- Vi ønsker definitivt å beholde Paul også ut over denne sesongen, og vi vil gjøre det vi kan for at det skal skje. Men først må jeg høre hva Rafa Benitez mener, og så får vi snakke med Paul, siteres Swansea-manageren.

- Vi vil aldri tvinge noen til å bli i klubben uten at spilleren ønsker det selv. Men Paul har funnet seg godt til rette her i mine øyne, og er definitivt en Swansea-spiller. Han har trivdes her, og han har forbedret seg mye som spiller. Det vil gå mange spillere ut og inn gjennom dørene på Anfield i sommer, og Paul er en av spillerne Liverpool må diskutere, legger han til.

- Vi har gjort det klart at vi ønsker å ha Paul her også neste sesong, uansett om det er på lån eller permanent.

Wenger fornøyd med 0-0
På sin pressekonferanse foran morgendagens Champions League-kvartfinale mot Liverpool uttalte Arsenal-manager Arsene Wenger at han ikke vil være misfornøyd om den første kampen på Emirates ender 0-0.

- Selvsagt ønsker jeg å vinne hjemmekampen, men 0-0 er aldri et skuffende resultat i første kamp. Da vil ikke Liverpool vite om de skal angripe eller forsvare seg på hjemmebane, og det vil gi oss gode muligheter, mener franskmannen.

- Det stemmer at Liverpool har en tolvte mann i sitt publikum på Anfield i slike kamper. Jeg føler at den mentale styrken til spillerne kan bli avgjørende. Dette blir en test av lagenes karakterstyrke. Den som ønsker det mest, vil gå videre, slår han fast.