Crouch innstilt på klubbskifte

Crouch blir sannsynligivs Portsmouth-spiller i løpet av uken. 27-åringen ønsker regelmessig førstelagsspill. Enige om overgangssum. Rafa jakter Luís Suárez? Suksess for Miller.

Sam Wallace, forfatteren av Crouch' biografi, skriver i dagens utgave av The Independent at Portsmouth i går kom til enighet med Liverpool om en overgangsavtale verdt £11M. Papirarbeidet kommer ikke til å bli fullført før senere i uken når Liverpools representanter returnerer fra ferie. Tottenham og Newcastle skal også ha vært villige til å betale tilsvarende for 27-åringen, men Crouch ser ut til å foretrekke å spille under Harry Redknapp igjen. Portsmouth-manageren skal ha gitt styret beskjed om å kjempe videre om spilleren etter at Liverpool avslo deres første bud på £9M.

Med begrensede muligheter på førstelaget ble avgjørelsen om å forlate Liverpool enkel. Crouch har nytt sine tre år i Liverpool, men er overlykkelig med tanken på regelmessig førstelagsspill igjen, spesielt ved siden av Jermain Defoe. De to har spilt sammen på England A og U21. Crouch ser ikke på et klubbskifte som et steg tilbake i karrieren, påpeker Sam Wallace. De røde skal ha tilbudt Crouch en ny og forbedret kontrakt, men å være garantert regelmessig førstelagsfotball skal være den viktigste faktoren til at han nå velger et klubbskifte. Et mer kynisk scenario kunne være å sitte kontrakten ut og forlate Anfield på Bosman, og dermed putte mer penger i egen lomme. Men med førstelagsspill kommende sesong vil Crouch også bedre sin sjanser til å ta en plass på det engelske landslaget.

Harry Redknapp er spent på muligheten til å bli gjenforent med Peter Crouch. Portsmouths manager har jaktet Crouch, en spiller han også jobbet sammen i Portsmouth i 2001/02-sesongen, før de senere også samarbeidet i Southampton.
- Crouch gjorde en veldig god jobb for meg da jeg hadde ham tidligere. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det samme nå, uttaler Redknapp til Daily Mirror.

- Jeg måtte selge ham i Portsmouth for å bruke pengene vi fikk fra Villa på resten av laget.

- Crouchie har mange egenskaper. Ved siden av at han er god i lufta er han dyktig langs bakken

Rafa jakter Luís Suárez?
Rapporter fra Nederland hevder at Rafael Benítez er svært interessert i Ajax-angriperen Luís Suarez. Faktisk så antydes det at de røde har lagt inn et bud på 20 millioner euro (ca. £16M) for den 21-årige uruguayaneren.

Suksess for Miller
Alex Miller har hatt en lovende start på managerkarrieren i japanske JEF United Chiba. Da Liverpools tidligere førstelagstrener ankom i mai, sto klubben uten en seier på elleve kamper. Nå har Miller ledet laget til seks kamper på rad uten tap i alle turneringer, før man gikk på en smell, 0-1 mot Nagoya i første kamp av kvartfinalen av Nabisco Cup.