Crouch krever mer spilletid

Peter Crouch ønsker å være en del av Capellos engelske landslag, og vet at han må spille oftere for å få bli med. Dermed kan det gå mot overgang for den lange spissen. Nederland slo Wales.

Det kan gå mot en overgang for Peter Crouch. Det har lenge vært klart at den tidligere Southampton-spissen er misfornøyd med manglende spilletid i Liverpool, og det siste halve året har han stadig blitt linket til andre klubber. Han har uttalt seg forsiktig tidligere om at han skulle ønske han spilte mer for klubblaget sitt, og i dag går han for første gang ut og sier bestemt at han må ha mer spilletid.

- Jeg har pratet med Rafa om dette. Jeg må ha mer spilletid dersom jeg skal beholde plassen min på landslaget, sier Crouch i følge Sky Sports.

Crouch har som kjent et kontraktsforslag liggende, men vegrer seg for å signere på grunn av manglende spilletid. Benítez kan som kjent ikke love spilleren spilletid, og derfor ser Crouch på muligheten til et klbubskifte for å spille hver uke. Det kommer tydelig frem i selvbiografien hans at landslaget er noe som har høy prioritet, og når England nå skal ut i VM-kvalifisering til høsten, er dette noe han ønsker å være med på.

- Jeg spilte ikke i nærheten av nok kamper forrige sesong. Jeg tror jeg trenger å spille oftere, og du må spille for å bli lagt merke til og spille landslagsfotball. sa han til The People i går.

- Jeg behøver flere kamper. Jeg fikk ikke nok denne sesongen, og det er noe jeg må tenke over foran neste sesong, avsluttet Crouch.

Benítez verdsetter angriperen høyt, og har satt en stor prislapp på spilleren. Dette kan ha skremt bort potensielle kjøpere, som Newcastle og Pompey. I følge ryktene krever Rafa at noen legger opp mot 15 millioner pund på bordet, for at han skal la Peter gå. I tillegg må man ta med hvordan verdsettingen av engelske spillere vil øke drastisk dersom FIFA får gjennomført den nye 6+5-regelen sin.

Han har spilt 135 kamper og scoret 42 mål for Liverpool etter overgangen fra Southampton. For England har han en strålende statistikk, med 14 mål på 27 kamper. Han er sammen med Steven Gerrad med i troppen som møter Trinidad og Tobago i kveld, med avspark kl 23.30 norsk tid. Kampen sendes på BBC1.

Kuyt og Nederland slo Wales
Dirk Kuyt kom inn i pausen, da Nederland fortsatte sine forberedelser til EM-sluttspillet, med en privatlandskamp mot Wales på Philips Stadion i Eindhoven. Nederland spilte en slags 4-4-1-1-formasjon, og Liverpool-angriperen la seg mot høyre siden av midtbanen. Han var veldig aktiv i de 45 minuttene han spilte.

Sluttresultatet ble 2-0, og Real Madrid-duoen Arjen Robben og Wesley Sneijder scoret målene for Oranje. Liverpool-linkede Aaron Ramsey satt på benken hele kampen for waliserne. Ryan Babel er som kjent skadet, og blir ikke å se i sommerens EM-sluttspill. Khalid Boulahrouz har tatt Babels plass i troppen.