Crouch mot Keane

Liverpool håper å kunne gjøre en avtale med Tottenham som sender Peter Crouch til London, mens ekstra cash bringer Robbie Keane til Anfield. Mauricio Pellegrino inn i trenerstaben.

Liverpool jakter spiss
De mer seriøse avisene bekrefter i dag en eksklusiv artikkel i News of the World om at Robbie Keane er ønsket i Liverpool. Keane, som scoret to mål på Anfield i siste sesongs Premier League, kan både være erstatter for Fernando Torres, spille sammen med EM-helten eller også fungere i en posisjon bak spydspissen.

Liverpool håper man kan få til en avtale hvor Peter Crouch går til sin gamle klubb som en del av en avtale som gjør at Liverpool-supporteren Keane kommer til den røde delen av Merseyside. Iren, som snart fyller 28 år og har samme agent som Steven Gerrard og Jamie Carragher, vil trolig la seg friste av å spille på Anfield og i Champions League.

Det kan bli verre å overtale Tottenham, som sannsynligvis må la Dimitar Berbatov gå og nødig også vil gi slipp på Keane. Spurs ventes å ha en pris på £20M for Keane, mens Liverpool skal verdsette Peter Crouch til minimum £10M.


Argentiner inn som trener
Liverpool Daily Post skriver i dag at Mauricio Pellegrino vil komme inn som et nytt medlem av Liverpools trenerstab. Etter at Pako Ayesteran og Alex Miller det siste året har forsvunnet fra staben til Rafa Benitez, har spanjolen hentet tilbake Sammy Lee. Nå skal altså Pellegrino ytterligere styrke støtteapparatet.

Pellegrino spilte 12 kamper for Liverpool i 2005, og selv om den lange midtstopperen åpenbart var på hell etter å ha spilt for Benitez i Valencia, ga han Sami Hyypiä verdifull hvile på vei til triumf i Champions League. Pellegrino skal også ha vært meget populær blant spillerne for sin innstilling og vesen, ikke minst blant unge spillere på reservelaget.