Crouch nærmer seg Portsmouth

Crouch kan være Portsmouth-spiller i løpet av få dager. Overgangssum kan øke til £11M etter diverse kriterier. Agent bekrefter at Cavalieri reiser til Merseyside i helgen.

Peter Crouch ser ut til å være på vei tilbake til Portsmouth, en av hans tidligere klubber. Ifølge Liverpool Daily Post kan et klubbskifte være klart i løpet av få dager. Crouch, hvis kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2009, antas å forlate Liverpool for en overgangssum på £8,75M som kan øke til £11M etter visse kriterier.

27-åringen har scoret 42 mål på 134 kamper for Liverpool etter klubbskiftet fra Southampton for £7M i 2005. Hans opptredener i førsteelleveren ble mer begrenset sist sesong etter Fernando Torres' ankomst. Crouch virker derfor innstilt på å flytte på seg, og vil da gjenfores med manager Harry Redknapp i Portsmouth.

Cavalieri på vei til Merseyside
Salget av Crouch vil gi Rafael Benítez ytterligere midler til å bruke på overgangsmarkedet. £3M ser ut til å gå med til å hente keeperen Diego Cavalieri fra Palmeiras. Spillerens representant, Juninho Parmigiani, hevder at 26-åringen vil ankomme Merseyside i helgen for å fullføre overgangen.
- Palmeiras' styre ga slipp på Diego for å forhandle med Liverpool. Vi reiser dit for å få på plass de siste detaljene, uttaler han til brasilianske gazetaesportiva.net.

- Jeg tror alt kommer til å løst denne helgen. Hvis alt går som avtalt, kommer han til å signere kontrakten.

Cavalieri har visstnok allerede sikret seg italiensk pass, noe som betyr at han ikke trenger å søke om arbeidstillatelse i England.