Crouch-penger til Southampton

Southampton har krav på prosenter av overgangssummen når Liverpool nå videreselger spilleren til Portsmouth. Ayestarán linket til Manchester United!

Peter Crouch ble hentet fra Southampton for £7M i juli 2005. Southamptons formann Rupert Lowe bekrefter overfor BBC Radio Solent at det ble lagt inn en klausul om prosenter ved et eventuelt videresalg i kontrakten da de røde kjøpte 27-åringen. Det betyr at "The Saints" skal ha en prosentandel av overskuddet når Liverpool nå selger spissen til Portsmouth. BBC antyder at beløpet kan komme opp i £500000.

Ifølge BBC vil ikke overgangen bli fullført før mot slutten av uken. Portsmouth skal betale £8M-£9M i grunnbeløp, men overgangssummen kan stige til £11M i løpet av tiden Crouch er kontraktfestet til Portsmouth.

Ayestarán til United?
Alex Ferguson sonderer terrenget etter ny assistentmanager. Han nåværende assistent, Carlos Queiroz, ser ut til å være høyaktuell som ny portugisisk landslagssjef. Daily Telegraph spekulerer i en rekke kandidater til å ta over Queiroz' stilling på Old Trafford. Det mest oppsiktsvekkende navnet er Pako Ayestarán. Pako forsvant som kjent fra Anfield i fjor høst etter at han skal ha opptrådt illojalt ved å sette urimelige krav og hatt kontakt med rivaliserende klubber. Pako hadde et kort opphold i Real Sociedad før han ble med i trenerstaben til Benfica.