Crouch presenteres klokken to

Dersom Peter Crouch passerer legetesten uten problemer vil han bli presentert som Portsmouth-spiller klokken to. Liverpool-linkede Mancini til Inter Milan for £10M.

ITV melder på sine hjemmesider at Portsmouth har innkalt til pressekonferanse klokken 14.00 norsk tid for å presentere Peter Crouch. Den lange engelskmannen vil starte sin andre periode i klubben dersom han passerer den obligatoriske legetesten og gjennomfører de siste formalitetene som å signere kontrakten. Klubben og spilleren har allerede kommer til enighet om personlige betingelser.

Pompey-manager Harry Redknapp er glad for at overgangen snart er i orden, og ser frem til å se de engelske landslagsspissene Peter Crouch og jermaine Defoe utgjøre en duo på topp for Portsmouth, som for første gang i historien har kvalifisert seg for UEFA-cupen.

- Dersom Crouchie kommer vil jeg være veldig fornøyd med de alternativene jeg har. Jeg har alltid sagt jeg ønsker fire eller fem spisser å velge fra, og i fjor hadde vi ikke det, beretter Redknapp.

- Det er åpenlyst at Crouchie er en kvalitetsspiller og han vil være en fantastisk signerning for oss. Han er i tillegg en flott person, og å få bruke han og Defoe på topp kan bli veldig spennende, skryter Crouch sin nye trener.

Mancini og Nasri bytter beite
Inter bekrefter at de har kjøpt Mancini fra AS Roma for drøye £10M. Brasilianeren har lenge vært linket til Merseyside, men nå blir det slutt på disse spekulasjonene. Enkelte ryktespredere har også påstått at de røde har vært ute etter Marseilles 21-åring Samir Nasri, men den franske playmakeren har nå signert for Arsenal i en avtale som virker å være verdt £13M.